זה
מרגיש כב
ר לגמרי קיץ ומזג האוויר החמים, שקידם את פנינו בבוקר תצוגת קולקציית ה-runway של "רנואר" – רמז לכך בברור. קו השיח האופנתי לקיץ 2015, על-פי הצהרת מעצבי המותג, הוא הקשר שנוצר בין האדם הלובש – לבגד הנלבש וכמו כל קשר, גם הוא עתיר ניגודים.
בהתאמה לכך, הקולקציה ממקמת עצמה על קו תפר בין רגשות, צבעים, אהבות, ניגודים. צורות גרפיות חזקות, אמירות צבע דומיננטיות, משחקים של סימטריה וא-סימטריה, גזרות המפלרטטות עם הגוף וגזרות המתרחקות ממנו. קווי חיתוך וקווי פליסה, דפוסי פסים ונקודות.
מעבר לרעיונות שהובילו לעיצוב הקולקציה – יש בה הרבה מאוד בגדים יפים, שימושיים, שמחים בקייציותם. מאפשרים שילובים אהובים על בסיס פריטים דומיננטיים מובילים. מה שמשאיר גם לנו את האפשרות הפרטית לפסוע על קו התפר, לשים את עצמנו בקשר שבין הלובש – לנלבש.


צילום: לם וליץ סטודיו