"Monday" השיקה סדרת דגני בוקר פרימיום "Bon&Bon"

דגני הבוקר החדשים שלי עם מילוי בטעם נוגט ממש משובחים והם מאוד טעימים – וזה ברור, אבל ההצלחה היותר גדולה מבחינתי היא לטעם הקרמל המלוח, שאותו חיסלנו די במהירות כחטיף מול הטלוויזיה, רק עוד חופן ועוד חופן – והחבילה נגמרה. … המשך קריאה

ל"אחוה" מבחר אוזני המן טעימים במחיר ללא תחרות

אוזני המן צצו בבתי המאפה ובקונדיטורית מייד לאחר הסופגניות, ככה התרגלנו. כעת, הם עולים על המדפים גם ברשתות וזה הזמן להכיר את אוזני המן המעולים של חברת "אחוה", במגוון טעמים: במילוי ממרח בטעם שוקולד, במילוי מלית פרג ובמילוי מלית תמרים … המשך קריאה

ל"תבואות" סופר-פוד אפריקאי עתיק – "פוניו אורגני"

דגן הסופר-פוד החדש אצלנו, בטעם אגוזי ייחודי וטעים ודרך הכנתו קלה ומהירה: רק בישול במים רותחים במשך כ-20 דקות. אפשר להשתמש בו כתוספת, למרק, כדייסה, כ"קוסקוס" ואפשר להכין ממנו לחם ואפילו בירה. זהו ה"פוניו האורגני" שחברת "תבואות" מייבאת ממערב אפריקה. … המשך קריאה

ברשת "סיאסטה" מזרונים איכותיים ויחודיים בשוק

קשה לעמוד בפיתוי של מזרון עטוף בבד אנטי-בקטריאלי, אנטי-סטרס ומפיץ את הריח המרגיע והמזמין של לבנדר. את אלה נוכל להשיג ברשת חנויות "סיאסטה". המזרונים מצויידים בטכנולוגיות חדשות וחומרי מזרון חדישים – באמת החידושים החשובים בעולם המזרונים, מבהיר לנו אליקו שטרקר … המשך קריאה

"הכוכבים של יעלי" ספרה של יעל שוורץ בהוצאת "צמרת"

את השמחה שבהקראת הסיפורים הקצרים בחרוזים של יעל שוורץ, בספרה "הכוכבים של יעלי", המתאימים לילדים במבנים שונים של משפחות – מעצים המשחק המצורף לכריכה האחורית של הספר ותורם לחידוד ושיתוף המסר. זהו משחק רביעיות ייחודי, שמכוון לחיזוק הקשר בין הורים … המשך קריאה

ל"פסטה ריקו" סדרת פרמיום של פסטה טרייה ומצוננת במילוי בשרי

בשבילי זו פסטת המאה, שמכינים בקלי קלות ומתקבלת פסטה כאילו טרייה מהכנה ביתית (של מי שיודעת להכין…) לא דביקה ולא מפרישה המון עמילן. אני יותר בצד של המבקשות אוכל מהיר אבל שיהיה איכותי ושיהיה טעים ללא טעמי לוואי של חומרים … המשך קריאה

ל"בית השקד" מכפר תבור סדרת פרימיום "מרציפן מההר"

אישית, אני לא מכורה לממתקים ומעדיפה אותם בכמויות קטנות ואיכותיים במיוחד, ככה ביס קטן עם כוס הקפה, בהנאה מרובה. זה הזמן להכיר לכם את המרציפנים החדשים בסדרת "מרציפן מההר" של חברת "בית השקד" מכפר תבור, שהחלה בייצור מרציפנים כבר בשנת … המשך קריאה

ל"מעדני יחיעם" נקניק חדש בסגנון איטלקי: "סלמי פפרוני"

מאוד התלהבנו מהמוצר החדש "סלמי פפרוני" בליין הנקניקים היבשים של "מעדני יחיעם" – נקניק סלמי מעושן בסגנון איטלקי, ללא גלוטן. הוא מעולה לשימוש בכריכים, מאפים בתנור, מרקים ותבשילים ואצלנו הוא מככב לאחרונה בתוך כריך בטוסטר לחיץ. חותכת ירקות ליד – … המשך קריאה

המלצות קנייה לסבתא: ספר לנכדים וספר לך, שניהם של שוש בר-חן, בהוצאת "צמרת"

שוש בר-חן עשתה זאת, ומקצינת משטרה בגמלאות וסבתא לשלושה – מצאה את המקום הפרטי החדש שלה: כתיבת ספרים ועכשיו אכיר לכם את שני החדשים שלה, שניהם בהוצאת "צמרת". הראשון, "סבתא שושטויות האם גם חיות פוחדות?" שצועד בעקבות ספרה הקודם בסדרה: … המשך קריאה

ל"אחוה" מיני קצפיות בטעמי תות, וניל, ענבים ופירות יער

חידוש מרענן וטעים בעיטורי עוגות שוקולד, במקום סוכריות קטנטנות או לצידן, הן נשיקות צבעוניות קטנטנות במגוון צבעים וטעמים והן נטולות שומן ודלות בנתרן. ניתן להשתמש בהן גם כבסיס לעוגיות מקצפת אפויות, לעיטור מאפים מתוקים, כבסיס להכנת מוסים או כממתק בפני … המשך קריאה