ל"מיה תעשיות מזון" ערמונים קלופים וקלויים באריזת וואקום

באמת שהתכוונתי להשתמש בהם בתוך תבשיל – אבל הם כל כך טעימים, שאיך שפתחנו את האריזה ורק ניסינו וטעמנו – חיסלנו אותם, אחד אחד. הערמונים הקלופים והקלויים מתוצרת סין באריזת וואקום שמשווקים על-ידי "מיה תעשיות מזון", כחלק מחטיבת מוצרי האפייה שלה. הם מוכנים לאכילה מיידית וביחד עם זאת, משתלבים מצויין עם תבשילי בשר ועוף, מאפים, פסטות וכדומה. הם משווקים באריזת ואקום של 100 גרם, השומרת היטב על הטריות ומעניקה 188 קלוריות, כך שעדיף לנשנש במשותף. יתרון ברור הוא 4 גרם סיבים תזונתיים, שמשפרים את פעילות מערכת העיכול והיעדר נתרן.

את אריזת הוואקום של "מיה" ניתן יהיה להשיג כל ימות השנה, וכעת עם החותמת "כשר לפסח". כמה כיף לנשנש, לבשל ולהיזכר בטיולי החורף לאירופה הקרה. הערמונים הם אגוזים חורפיים המבשילים בסוף הסתיו ואז נוהגים להציעם בשווקים ובפינות רחוב, כשהם חמים ומוכנים מיידית על הגריל. למרות המראה המטעה, הם שונים מאוד מאגוזים מבחינה זאת, שיחסית לאגוזים הם דלים בקלוריות, דלים בחלבון, עשירים בפחמימות ולא מכילים כולסטרול. לערמונים יש עוד כמה יתרונות מפתיעים: הם עשירים בוויטמין C, בקבוצת וויטמיני B ומכילים חומצה פולית. על פי הרפואה הסינית לערמונים יש השפעה מחממת על הגוף.

הערמונים משתלבים במגוון שימושים במטבח, במתכונים וקינוחים והם משדרגים כל מנה. השילובים הפופולריים ביותר כמרכיב בתבשילי קדרה (עוף ובקר) או מרק. קונדיטוריות מקצועיות אוהבות אותם כמחית ערמונים וכערמונים מסוכרים. המחית הממותקת משמשת לקינוחים, לקרמים ולעוגות. ערמונים מסוכרים ניתן לפזר על מנת גלידה, או לקשט בהם עוגות. הם מצטרפים את המגוון של למעלה מ-400 מוצרים (כ-850 פריטים), בשלל קטגוריות ש"מיה תעשיות מזון" מייצרת, מייבאת ומשווקת. מגוון רחב של: מוצרי עזר לאפייה, קטניות, אורז ודגנים, תבלינים, פיצוחים, פירות יבשים, חטיפים, סוכריות וממתקים ועוד. רובם מיוצרים ונארזים במפעל "מיה" במישור אדומים בקווי הייצור השונים: קו השוקולד, קו התמציות, קו האבקות, קו ריבות החלב ועוד.

כשרות בדץ העדה החרדית ירושלים לימות השנה ומאושרים על ידי משרד הבריאות.

ניתן להשיגם בכל רשתות השיווק (למעט שופרסל): רמי לוי, יינות ביתן, מגה, חצי חינם, אושר עד, יש, ויקטורי ועוד.

מחיר אריזת ערמונים קלופים וקלויים בת 100 גרם – 4.90 שקל – 5.90 שקל.

צילום: אבי כהן

סגור לתגובות.