בין הפריטים
החדשים המובילים לקראת מאכלי חג הפסח – התלהבתי במיוחד מהסילאן הטבעי של "מיה תעשיות מזון", שהוא פריט חדש בקטגוריית "מוצרי האפייה" של המותג. הסילאן מתוצרת דובאי שבאמירויות, עשוי מ-100% תמרים מובחרים, ללא תוספת סוכר וללא חומרים משמרים. הייצור הטבעי שלו מתבצע בתהליך מוקפד וייחודי, שמבטיח שמירה מרבית על הארומה, על הטעמים המקוריים של התמרים ועל מרקמו המדויק של הסילאן.
מתיקותו הטבעית של הסילאן מאפשרת לו להשתלב בצורה עדינה בתבשילים ומאפים שונים. אצלי, הוא הצליח במיוחד כתבלון לעוף וגם מעט ממנו על טוסט חם. בהחלט, מתיקות איכותית ובריאה, שבפרוש מתאימה כתחליף לדבש אצל טבעונים ובעלי רגישויות. יתרון נוסף ברור ביותר היא אריזת הבקבוק הלחיץ, שמאוד נוחה לשימוש ומבטיחה את שמירת המוצר.
ל"מיה תעשיות מזון" מגוון רחב של למעלה מ-400 מוצרים (כ-850 פריטים), שהיא מייצרת, מייבאת ומשווקת, בשלל קטגוריות: מוצרי עזר לאפייה, קטניות, אורז ודגנים, תבלינים, פיצוחים, פירות יבשים, חטיפים, סוכריות וממתקים ועוד. כולם באיכות מעולה ובמחירים שווים לכל נפש. רוב המוצרים, מיוצרים ונארזים במפעל "מיה" במישור אדומים בקווי הייצור השונים: קו השוקולד, קו התמציות, קו האבקות, קו ריבות החלב ועוד.
כשר לפסח. כשרות-בד"צ מהדרין. מסומן בתו הירוק של משרד הבריאות.
בבקבוק 470 גרם והמחיר 16.90 שקל – 17.90 שקל.
להשיג ברשתות השיווק המובילות.
צילום: אבי כהן