ל"ביכורים מזון ומאפה" לחם פשתן מזרעי פשתן זהובים מקנדה

לזרעי הפשתן מקום של כבוד במזונות המוכרים כבעלי איכות תזונתית בריאותית. היתרונות הברורים שלהם מתחדדים בתרומתם לכולסטרול נמוך בגלל הסיבים המסיסים שהם מכילים. סיבים אלה מעכבים את תהליך פירוק השומן במערכת העיכול וספיגתו לגוף. בנוסף, תכולת השומנים הבריאים שבהם מסייעת לתנועתיות מערכת העיכול ומניעת עצירות.

חברת "ביכורים מזון ומאפה" פיתחה לחם פשתן, שהיא מייצרת מזרעי פשתן זהובים מקנדה כשהם טחונים, וערכיהם כמזון-על נשמרים בטכנולוגיה ייחודית. הלחם עשיר באומגה 3, חלבון וסיבים תזונתיים, והוא מכיל כמות נמוכה במיוחד של פחמימות (כ-1 גרם בפרוסה). הלחם לא מכיל סוכר או ממתיקים מלאכותיים והרכבו תורם לתחושת שובע. כשר בהשגחת בד"צ העדה החרדית. מאפיית הבוטיק של "ביכורים מזון ומאפה", מייצרת מדי יום מגוון לחמים מיוחדים, חלות, עוגות ומאפי דגנים מלאים, מחומרי גלם משובחים. מערכת הייצור מאושרת על-ידי משרד הבריאות ועומדת בתקנים המחמירים ISO 9001, ISO 22000 ו-HACCP.

לנו, הפרוסות הדקיקות והרכות של לחם הפשתן מאוד טעימות, כפי שהן או בטוסט – כך שחיסלנו את האריזה די מהר. לחברת "ביכורים מזון ומאפה" יש רעיון נהדר: להכין טוסטים מתובלים בשמן זית, פפריקה, אורגנו ומלח גס ולשמרם בקופסה לשימוש מאוחר יותר, עם כל שילוב שנרצה: עם מבחר ממרחים, גבינות, דגים, סלטים, ירקות, חמוצים או בשרים קרים. להלן המתכון שלה:

המצרכים:

כיכר לחם פשתן של "ביכורים"

שמן זית כתית איכותי (בבקבוק תרסיס ייעודי, או בקערית עם מברשת למריחה)

מלח אטלנטי גס

פפריקה מתוקה

אורגנו מיובש

אופן ההכנה:

לרפד תבנית תנור בנייר אפייה, ולסדר בה את הפרוסות.

לרסס (או למרוח) את הפרוסות בשמן זית, ולפזר מעל את התבלינים. להפוך ולחזור על הפעולה גם בצד השני.

להכניס לתנור ולאפות כ-45 דקות בחום של 150 מעלות,

לבדוק האם מרבית הטוסט כבר התקשה, ואם כן – לכבות את התנור ולהשאיר בו את הפרוסות עוד כ-10 דקות.

להוציא, לצנן ולשמור בקופסה אטומה.

הגשה:

עם מבחר גבינות רכות וקשות, עגבניות, חומוס, טחינה, סלט חצילים, חצילים מטוגנים, בטטות צלויות, מטבוחה, סלט גזר, זיתים, מלפפון חמוץ, פלפל שיפקה, פיטריות, טונה, סלמון מעושן, בשקים קרים, נקניקים, פסטרמות ועוד.

להשיג ברשתות השיווק ובבתי הטבע ברחבי הארץ, וכן דרך אתר החברה (ולקבל משלוח הביתה):www.bikurim.co.il

צילום: אייל קרן

סגור לתגובות.