ל"Aussie" האוסטרלית מוצרים לשיער מבריק

שבמהיblog 96 - aussie 1רות, בקלות ועל בסיס יומיומי, השיער שלנו ייראה בוהק וקורן – האם זו מציאות, אופטימיות מוגזמת, או אשליה? מותג השיער האוסטרלי "Aussie" בטוח שזו מציאות וודאית. שתוספת של אבקת פנינים זוהרות ותמצית שורש ג'ינסנג אוסטרלי הם שמעניקים לסדרת מוצרי השיער החדשה "Aussie Miracle Shine" את יכולת הביצוע המופלאה לשמח את השיער שלנו – ואותנו.

"שיער מדהים זה לא הכל בחיים, אבל צריך להתחיל מאיפשהו…" – זו על קצה המזלג הפילוסופיה של המותג האוסטרלי, שנחת על מדפי רשת "סופר פארם" לפני שנה והצליח להלהיב אותנו בביצועיו. כמו רבות בעולם, גם הישראליות הלכו שבי אחר מוצר הדגל הנמכר ביותר של המותג – מסכת פלא, שמבוססת על תמצית שיח המנטה אוסטרלי – 3 Minute Miracle Reconstructor – שתוך 3 דקות מעניקה לשיער את פלא השיקום המהיר, הריכוך ונעימות המגע.

בסדרה החדשה, לשיער בוהק, שהגיעה ארצה – Aussie Miracle Shine יש שמפו (500 מ"ל), מרכך (400 מ"ל) ומסכה (250 מ"ל). מחיר כל פריט 34.90 שקל, ברשת "סופר פארם".

מאוד התאיםblog 96 - aussie 2blog 96 - aussie 3 לאווירה האוסטרלית, אירוע ההשקה שנערך ב"גורדו" שבחוף גורדון בתל אביב ולווה בסדנת גלישה מטעם בית הספר לגלישה של דור דמארי. על חוף הים הוקם סימולטור מיוחד, שלימד גלישה את האורחים. האמיצים ביניהם אף נכנסו למים ועברו שיעור גלישת גלים ושיעור סאפ. והיו גם הרבה הפינוקים: פירות טריים, סלטים, נשנושים ואלכוהול, בית קפה מקסים עם כורסאות רכות נעימות להירגע ברוח הקייצית הקלילה של שעות אחר הצהריים. הגיעו: שרי גבעתי (הישר מחופשת הלידה), אנה אהרונוב, אושרי כהן (שביצע מגוון פעלולים במים), איתי תורג'מן ( גלש במהירות כי מיהר להצגה שבה משתתף), אלכסה (מהמרוץ למיליון), ירדן הראל, יוליה פלוטקין (האמא הטרייה) וגל אמיתי (החבר של אגם רודברג).

צילום: שוקה, יח"צ חו"ל (המוצרים)

סגור לתגובות.