תצוגת אופנה של "Factory 54"

blog 66 - factory 3בר רפאלי, שפתחה וסגרה את תצוגת האופנה של "Factory 54" לאביב-קיץ 2014 – כמו העניקה לה חותמת של "סופר נחשבת". היא באמת היתה כזו. קהל יוקרתי, כל השמות בתעשיה, הלובי ואולם התצוגה ב"היכל התרבות" בתל-אביב. תפאורה מעולה עבור סיימון אלמלם, מנהל הקריאייטיב של "פקטורי   . 54 . לאחריה 49 דוגמנים ודוגמניות, שהציגו את הלוקים מרשימים במיטב המגמות השולטות של מעצבי האופנה הבינלאומיים. סדר הופעתם:

 Carven, Tory Burch, Paul Smith, Marc By Marc Jacobs,  Fred Perry, Missoni, Just Cavalli, Alexander Wang, Versace, Joseph, Versus, Dsquared, Kenzo, Emporio Armani, Red Valentino

כאמור, ראשונה היתה בר רפאלי, וכנראה שהיא מספיקה כדי להאדיר את הבגד כי מערכת הלבוש שלה היתה הכי פחות מרשימה בקולקציה. האחרות, היו מדהימות ביופיין. התמונות בפוסט זה מתייחסות למראה הקייצי בהתאמה למזג האוויר שלנו, אך התצוגה עצמה שידרה יותר רוח של "אביב אירופאי" נעים. מעילי "חורף ישראלי" בצבעי פסטל רכים עם צווארונים מעוגלים – מקסים, מדהים (וחבל שכל כך יקר, לי, אך לא ללקוחות "פקטורי 54").

קולקציית הנשים של "קארוון" הציגה נשמה רומנטית, מתוחכמת וצעירה, נועזת בבחירת הצבעים שהיא לובשת ובטקסטורות שהיא משלבת.  "מארק ג'ייקובס" הלך לכיוון נערה אנדרוגינית עם אישיות דומיננטית, מודעת לעצמה. הכיוון הכללי אצל כל המעצבים היה מראה כאילו  "נטול מאמץ", בקווים נקיים ומינימליים עם דגש על פריטי מותרות שמשתלבים בהרמוניה. האקססוריז מהווים חלק בלתי נפרד  מהמראה ומעניקים חותם לכל לוק.

blog 66 - factory 5blog 66 - factory 1קולקציית הגברים הציגה התכתבות עם סיפור יציאה למסע וחיפוש אחר הפריטים הפרקטיים שיעניקו ל"נוסע" את המענה לצרכיו בכל שעות היום. זהו גבר שמודע לעצמו, דומיננטי ואופנתי, שלא מפחד לתת ביטוי לאישיות שלו באמצעות חיבורי טקסטורות, רצף צבעים והדפסים משלימים, או לאמץ מראה נועז של חליפה בהירה בהשראת לאס וגאס של "מארק ג'ייקובס".

אצל הגברים, מובילות גזרות נינוחות  במראה קליל של בלייזרים לא מובנים וללא בטנה; ג'ינסים בגזרות סקיני ובגזרה ישרה. לראשונה, הדפסי הקמופלאג' כמערכת לבוש אחת, פרחים על בטנות בלייזרים התואמים לחולצת טי וחולצות פולו; פסים והדפסים גראפיים על חולצות טי ומעילי ניילון. בדי רשת, ניילון, כותנה, פשתן, לורקס ומשי מצוותים לחומרים מנוגדים כגון זמש, עור, דנים וסקובה ומקבלים משמעות חדשה ופחות מחייבת.

קו האביזרים העונה משלים את פריטי הקולקציה בצבעוניות והדפסים תואמים ויוצר מראה טוטאל-לוק מתוחכם. העונה, סניקרס הם פריט חובה בכל שעות היום. בשילוב עם ג'ינס – לשעות היום ובשילוב עם חליפת בלאק טי – לשעות הערב. הטוויסט החדשני של העונה הוא בנעלי הערב, עם קונטור צבעוני או הגבהה לסולייה. בקו התיקים בולטים תיקי ילקוט ותיקי נסיעה.

טווח מחירי קולקציות הנשים והגברים: 199 שקל – 15,000 שקל.  

רשימת הסניפים: קניון רמת-אביב, קניון ארנה, האנגר 9 נמל תל אביב, מתחם פולג נתניה, מתחם "וואן פלזה" בבאר שבע וטיילת "נפטון" באילת.

צילום: אבי ולדמן


כתיבת תגובה