ל"קנזו" בושם נשי חדש

ל"קנזו" היפני, שכל כך מזוהה עם בושם הפרג שלו , ה- "Flower",  יש בושם נשי חדש: "Flower In The Air”", בניחוח עוצמתי אך רענן. משהו מיוחד. ריח לא מוכר.  הסוד הוא בתו העליון  – פטל; לב הבושם: שושנים זוהרות ומגנוליה; התו הבסיסי: מוסק לבן והמון פרחים לבנים, שמעניקים את הרעננות.

אני חייבת לספר על חווית ההיכרות איתו: זה קרה בפרזנטציה שערכה היבואנית החדשה של בשמי "קנזו" – "אלפא קוסמטיקה" (יבואנית "שאנל", "ג'יוונשי", "אליזבט ארדן", "ניוואה" והרבה מאוד בשמים). בארועים כאלה, מקובל להעביר את בקבוקון הבושם בין המשתתפות, בלוגריות ועיתונאיות, והן  בין "מתלהבות" ל"מטריחות עצמן" באיזו התזה קלה על פרק כף היד, מריחות ומגיבות בנימוס. הפעם, ורק הפעם, רבות מהתגובות היו אחרות וייחודיות: ראיתי שהיושבות לפני סביב השולחן מריחות מתוך הפקק, לא הבנתי למה, אבל עשיתי כמותן – ונשבתי. מצאתי עצמי מריחה שוב ושוב וממש לא רוצה להעביר לזו שישבה לידי.

את התופעה הזו ניתן להגדיר במילה אחת: ממכר. בטוח שהוא יעשה את מקומו ב"שוק", גם אם ייקח מעט זמן להתרגל אליו. אולי גם בנקודות המכירה, כדאי להציע לדיילות לאפשר התנסות בהרחה מתוך הפקק (מחיר השקה: 50 מ"ל, 300 שקל; 100 מ"ל, 453 שקל).

הבשם שלו, אלברטו מורילאס, רשם כך: "שאבתי את ההשראה ל-  Flower In The Air”" מהנשים ומנשיות. חיפשתי את הפרח היפה ביותר, שיכול לבטא את הנשיות המוחלטת. קיבצתי ארבעה גוונים של שושנים וצרפתי כמו קליידוסקופ: פטל עסיסי ופלפל ורוד מתפרצים יחדיו. לחישה עדינה של מגנוליה וגרדנייה מוסיפים מגע מענג לניחוח. עבורי זה היופי הכלל עולמי המתאים לכל אישה. מעודן וגם נושכני, קריר וחושני,  בושם חלומי המדבר לכל הנשים כולן. כל אחת תמצא את עצמה בניחוח החושני".

מעניין לדעת כי מקבץ ה"שושנים הזוהרות" הוא לא תערובת מיצויים, אלא משהו מיוחד שפותח עבור "קנזו". מזכיר את עבודתו בבושם " Flower By Kenzo" עם פרח הפרג. לפרח הטבעי של הפרג אין ריח, הזכירה לנו המדריכה הראשית בארץ, דליה בר-דוד, באירוע ההשקה. קנזו העניק לפרג ריח והגדירו כ"בושם של הפרח הדמיוני, הבושם של האישה דמוית פיה. פרג לוחמני, חזק אבל רגיש, מביא יופי אל תוך העיר בזכות נוכחותו העוצמתית, הפרג חייב להיות חופשי. הוא חייב ללכת להיכן שהוא רוצה. להיות בעל יכולת לומר: אני רוצה לעוף בעולם".

blog 44 - kenzo

צילום: יח"צ חו"ל


כתיבת תגובה