ל"תבואות" סדרת ניוקי איטלקיים אורגנים – בדיוק לחג שבועות

לשולחן הגבינות ומאכלי חג השבועות שלכם, אתם חייבים לצרף את הניוקי החדשים של חברת "תבואות", המתמחה במזון טבעי ואורגני. החידוש שלה הוא סדרת ניוקי איטלקיים אורגנים, נימוחים וטעימים להפליא! – וקלים מאוד להכנה. לגמרי בלי מאמץ, אנחנו נצליח להתהדר במנות קסומות, שחייבת להודות כי בני המשפחה ירצו אותן גם ביומיום.

ניוקי (Gnocchi) הוא מאכל איטלקי מוכר, נפוץ ואהוב, שמכינים מתערובת של תפוחי אדמה, סולת, קמח, פירורי לחם או גבינת ריקוטה. יתרונו המאוד גדול בכך שמצטרף נהדר לכל רוטב ולכל תוספת – החל בדגים, בשר או עוף וכלה בירקות, תבלינים או גבינות. בין הטעמים בסדרה: ניוקי תפוחי אדמה אורגני; ניוקי תפוחי אדמה אורגני ללא גלוטן; ניוקי תפוחי אדמה אורגני עם תרד; וניוקי תפוחי אדמה אורגני עם קמח כוסמין ותרד.

הרטבים שנחשבים לקלאסיים לליווי ניוקי הם: רוטב עגבניות, רוטב חמאה ומרווה, בשאמל או רוטב חמאה וגבינה. חברת "תבואות" מציעה לנו מתכון טעים וקל להכנה של ניוקי ברוטב חמאה ומרווה, באדיבות המתכונאית אריקה לוי:

המצרכים:

2 חבילות ניוקי אורגני של "תבואות"

100 גרם חמאה מלוחה

שמן זית

10 עלי מרווה טריים (שלמים או פרוסים לרצועות)

3 כפות מים

פלפל שחור

גבינת פרמז'ן

אופן ההכנה:

* מכינים את הניוקי לפי ההוראות, מסננים, שוטפים במים קרים ומפזרים מעל מעט שמן זית.

* מחממים מחבת עמוקה או סוטאז' ומוסיפים 4 כפות שמן זית ואת החמאה.

* כשהחמאה נמסה, מוסיפים את המרווה ומטגנים מעט.

* מוסיפים את המים ומערבבים.

* מוסיפים את הניוקי המוכנים, מערבבים ומטגנים.

* מתבלים עם פלפל שחור ומקפיצים קלות.

* מעבירים לקערת הגשה, מפזרים מעל את גבינת פרמז'ן – ומגישים לשמחת כל האורחים.

כשר פרווה, בהשגחת הרבנות הראשית.

המחיר: 17.90 ש"ח לאריזה במשקל 250 גרם.

להשיג ברשתות השיווק, בבתי טבע, בחנויות מתמחות ובמכולות.

צילום: אייל גרניט (מוצרים), PEXELS (מנה)

סגור לתגובות.