למותג המזון "עתיד ירוק" סדרת אבקות אורגניות, טבעיות וטבעוניות, ממזונות-על

אנחנו רוצות לשפר את תזונת בני הבית ולשלב מזונות-על בתפריט היומיומי, אבל מתקשות להכין מאכלים "סופר טבעיים" שמצריכים רכישת הרבה חומרים, שכידוע אינם זולים ובכמות מעל הדרושה לנו לשימוש ביתי ומיידי. מעכשיו, יש לנו דרך נוחה ופשוטה להעשרת התזונה. למותג המזון "עתיד ירוק" יש סדרת אבקות אורגניות, טבעיות וטבעוניות, ממזונות-על מהטבע, כאשר כל מוצר בסדרה החדשה מכיל 100% רכיב סופר-פוד בודד. כל אריזת אבקה מכילה פרי, ירק, אצה, קיטניה או צמח – שנקטפו או נקצרו, יובשו באופן טבעי או בהקפאה ואז – נטחנו לאבקה. כל אחד מהם עשיר בערכים תזונתיים שונים ובהם ויטמינים, מינרלים, נוגדי חמצון וחלבונים.

האבקות מעולות כתוספת מזינה לתזונה היומיומית בשייק, בגרנולה, כתוספת למזון ובהכנת מטעמים קרירים, טעימים ובריאים. בדיוק מה שאנחנו משתוקקות אליו: ממרכיבים אמיתיים וטבעיים. אשתף אתכן בכך, שמה שמאוד קוסם לי הוא ההיצע של פריט בודד בכל אריזה. כך אני יכולה לרכוש את מה שבבית מעדיפים וגם לערבב בין מספר סוגים לפי העדפה אישית, בכל פעם מחדש. גם גיוון וגם בחירה – מעולה בשבילנו.

במגוון האפשרויות לבחירתנו: אסאי ברי נא, תה מאצ'ה, חלבון אפונה, ספירולינה, עשב שעורה או גוג'י ברי. האבקות כשרות פרווה בד"צ קהילות ובאישור הרבנות הראשית.

משווקות בידי חברת "רוצים את הטבע", המתמחה במוצרי מזון מהטבע.

המחירים: תה מאצ'ה – 69.90 ש"ח (100לאריזת גרם),

גוג'י ברי – 119.90 ש"ח (100לאריזת גרם),

ספירולינה – 119.90 ש"ח (לאריזת 250 גרם),

אסאי – 99.90 ש"ח (100לאריזת גרם),

עשב שעורה – 59.90 ש"ח (לאריזת 100 גרם) ,

חלבון אפונה – 29.90 ש"ח (לאריזת 100 גרם).

להשיג בשופרסל GREEN, רשת עדן טבע, ניצת הדובדבן, טיב טעם, טבע קסטל, אניס, זמורה אורגני, חנויות טבע ותבלינים.

להלן הצעות של "עתיד ירוק" להכנת שייקים וקינוחים טבעוניים עם סדרת האבקות:

קערת פירות עם אבקת אסאי אורגנית

החומרים:

1 כוס מיקס פירות יער קפואים,

1 בננה קפואה,

2 כפיות אבקת אסאי אורגני של "עתיד ירוק",

3 – 4 כפות שיבולת שועל,

3/4 כוס חלב סויה (או כל חלב אחר),

1 כפית סירופ מייפל אמיתי,

לקישוט וגיוון אפשר להוסיף: פתיתי קוקוס / זרעי צ'יה / פירות אהובים / אגוזים/שקדים קצוצים.

הוראות ההכנה:

♦ טוחנים בבלנדר לתערובת חלקה את ה: בננה קפואה, פירות יער, אבקת אסאי, שיבולת שועל, חלב סויה.

♦ ממתיקים במייפל ומקשטים בתוספות לפי הטעם האישי.

שייק ירוק עם אבקת עשב שעורה אורגני

החומרים:

½ כוס מי קוקוס (או מים),

½ כוס חלב סויה/שקדים/שיבולת שועל (או כל חלב אחר),

3 עלי חסה (או קייל ),

1 כפית אבקת עשב שעורה אורגני של "עתיד ירוק",

1 תפוז או 1 בננה (או כל פרי אחר שתרצו).

הוראות ההכנה:

מכניסים את כל הרכיבים לבלנדר ומפעילים אותו עד לקבלת משקה בעל מרקם חלק ואחיד.

כדורי אנרגיה עם אבקת חלבון אפונה אורגנית

החומרים:

330 גרם שקדים (או אגוזי מלך),

60 גרם אבקת חלבון אפונה אורגנית של "עתיד ירוק",

20 תמרים טריים, מגולענים,

3 כפות גדושות קקאו גולמי (או שוקולד מריר),

1 כפית תמצית וניל איכותית,

½ כפית קינמון טחון,

קמצוץ מלח ים,

מיץ מחצי תפוז + גרידת התפוז.

לציפוי אפשר לבחור ב: פתיתי קוקוס, שברי קקאו, שברי אגוזים, אבקת מאצ'ה וכדומה.

הוראות ההכנה:

♦ מכניסים למעבד מזון את ה: שקדים, קינמון, אבקת חלבון, מעט גרידת תפוז ושוקולד מריר (או קקאו), ומעבדים עד שהתערובת נראית פירורית.

♦ מוסיפים את התמרים ותמצית הווניל ומעבדים שוב, עד שהתערובת מתחילה להתאחד.

♦ מוסיפים מיץ מחצי תפוז, במידת הצורך.

♦ יוצרים כדורים עם הידיים, ומגלגלים את הכדורים בציפוי.

שייק אנרגיה ג'ינג'ר עם אבקת גוג'י ברי אורגנית:

החומרים:

½ 1 בננות קפואות,

1 כוס חלב קוקוס (או חלב אהוב אחר),

½ 1 כפות אבקת גוג'י ברי אורגני של "עתיד ירוק",

2 ס"מ ג'ינג'ר מקולף,

½ כפית תמצית וניל,

קורט מלח ים (אופציונלי).

הוראות ההכנה:

טוחנים את כל הרכיבים בבלנדר וממתיקים במידת הצורך.

שוקולד לבן טבעוני עם אבקת ספירולינה אורגנית:

החומרים:

1/4 כוס אגוזי קשיו, מושרים במים מינימום 4 שעות,

1/2 כפית אבקת ספירולינה אורגנית של "עתיד ירוק",

2 כפות סירופ מאלט אורז או מייפל אורגני טהור,

1/4 כפית תמצית וניל אמיתי,

20 גרם שמן קוקוס מומס + 1 כפית שמן קוקוס,

1/2 כף מיץ לימון,

60 גרם חמאת קקאו.

הוראות ההכנה:

♦ ממיסים את חמאת הקקאו בקערה מעל סיר עם מים חמים (באן מרי).

♦ מניחים במעבד מזון את ה: קשיו, סירופ מאלט אורז, תמצית וניל, כפית שמן קוקוס ומיץ לימון.

♦ טוחנים בפולסים ומוסיפים את חמאת הקקאו המומסת. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה לחלוטין.

♦ יוצקים מהתערובת עד מחצית גובה תבנית סיליקון (לשוקולד/פרלינים).

♦ מערבבים אבקת ספירולינה אורגנית עם 20 גרם שמן קוקוס מומס, וממלאים עימה את שאר המקום בתבנית.

♦ מכניסים למקפיא לשעה-שעתיים.

♦ ברגע שהשוקולד מתייצב, לשמור במקרר.

טפיוקה וקרם קוקוס עם אבקת מאצ'ה אורגנית

החומרים:

1 חבילת טפיוקה מבושלת לפי הוראות היצרן,

2 חבילות חלב קוקוס אורגני,

6 כפות / 2 עיגולים סוכר דקלים מומס,

2 כפות אבקת מאצ'ה אורגנית של "עתיד ירוק",

פירות העונה.

הוראות ההכנה:

♦ מוסיפים לסיר את ה: חלב הקוקוס, סוכר הדקלים ואבקת המאצ'ה ומבשלים על אש בינונית כ-15 דקות, תוך ערבוב במטרפה.

♦ כשהקרם מוכן – מקררים מעט, מכסים ומקררים במקרר כשעתיים.

להגשה: מניחים בכוס שכבת טפיוקה ומעליה מניחים שכבה של קרם קוקוס- מאצ'ה ומעל – מפזרים מפירות העונה.

צילום: לירן אגסי

סגור לתגובות.