ל"נפטון" ממרח חדש: "ממרח עגבניות בתוספת שמן זית"

ברור שמדי פעם אנחנו רוצים לגוון את הטוסט או הכריך, בעיקר בימי החורף האלה, כשמאוד מתחשק משהו אחר ליד הסלט או כוס הקפה. מענה מעולה מעניק לנו "ממרח עגבניות בתוספת שמן זית" של "נפטון". הוא מאוד קל לשימוש ובפרוש טעים במיוחד על טוסט או כתוספת לכריך. הממרח החדש מצטרף לסדרת הממרחים המשובחים של "נפטון" וכמותם הוא פרווה ונטול מונוסודיום גלוטמט וצבעי מאכל.

חברת "נפטון" (1990), מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, רטבים, ממרחים, תערובות תיבול מיוחדות, מטחנות וציפויים לשניצל. כולם מכילים תבלינים איכותיים, ללא תוספת של מונוסודיום גלוטמט וצבעי מאכל. היא פעילה בשוק המקצועי והקמעונאי ומספקת מוצרים לחברות מזון ותבלינים, קייטרינג, מסעדות, בתי קפה, רשתות מובילות ועוד.

את "ממרח עגבניות בתוספת שמן זית" של "נפטון ניתן להשיג ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם, ברקת, מחסני השוק, סלאח דבאח ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ.

כשרות: פרווה, בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים והרבנות הראשית באר שבע.

בצנצנת 180 גרם והמחיר: 9.90 שקל – 12.90 שקל.

"נפטון" מציעה לנו מתכון למאכל המקסיקני קסדייה (Quesadilla), שמכינים משתי טורטיות וביניהן גבינה, ירקות ותבלינים. לעתים מכינים עם בשר. אפשר להכין עם טורטייה אחת, שבמהלך ההכנה, מקפלים אותה לחצי.

להלן המתכון של "נפטון" לקסדייה עם "ממרח עגבניות בתוספת שמן זית" וגבינת מוצרלה מעושנת.

המצרכים:

6 טורטיות קטנות או 3 גדולות.

1 צנצנת "ממרח עגבניות בתוספת שמן זית" של "נפטון".

250 גרם גבינת מוצרלה מעושנת.

מעט שמן זית.

מצרכים אחרים שמתאימים כתוספת מגוונת: פטריות שמפיניון פרוסות, גרגרי תירס, זיתים, בצל טרי פרוס, בצל מטוגן, רצועות פלפל קלוי, טונה ועוד.

אופן ההכנה:

משתמשים במחבת שהקוטר שלה גדול מזה של הטורטייה. משמנים אותה במעט שמן, מחממים ומניחים בתוכה טורטייה אחת.

על הטורטייה שבמחבת מורחים את ממרח העגבניות, ומעל מפזרים גבינה. ניתן להוסיף מעל תוספת לפי העדפה אישית. חשוב להותיר בהיקף הטורטייה שוליים של 1/2 – 1 ס"מ מהקצוות.

מכסים בטורטייה נוספת, ומהדקים מעט את הקצוות של שתיהן.

מטגנים 2 – 3 דקות, עד שהטורטייה מזהיבה-משחימה. הופכים לצד השני, ומחממים עוד כ-2 דקות עד להזהבה.

חותכים באמצע או למשולשים, ומגישים.

אפשרות נוספת היא לבחור בטורטייה גדולה ואז מורחים את ממרח העגבניות רק על חצי מהטורטייה. מוסיפים את הגבינה, מקפלים את הטורטייה באמצע ומהדקים את הקצוות. מטגנים כמוסבר.

צילום: מיכאל כץ (המוצר), pixabay (המנה).

סגור לתגובות.