ל"נפטון" המתמחה בתבלינים, ממרחים ורטבים "רוטב לפיצה" למנות טעימות

לטוסט (הבודד!!!) שאני אוהבת ליד הקפה השחור של אחר הצהריים – מצאתי פריט מעולה, שכדאי לכם לאמצו וזהו "רוטב לפיצה" של חברת "נפטון". מכיוון שהרוטב מומלץ לשימוש עד 14 יום מהפתיחה, אז לאחר שפתחתי אני עושה בו שימוש כמעט יומיומי. מניחה כמות קטנטנה על פרוסת לחם-בריאות, מכניסה לתבנית, מחממת ונהנית מהמענה המרענן ומבחינתי הטוב יותר מפרוסת עוגה או עוגיות, שבינינו, לאחר שפתחנו את החבילה שלהן, קשה לנו לעמוד בפני היד המובילה אל "עוד אחת ועוד אחת".

ה"רוטב לפיצה" של חברת "נפטון" מתאים להכנת מגוון מנות טעימות והוא מכיל בין השאר: רכז עגבניות, אורגנו, טימין, בזיליקום ושמן קנולה והוא ללא מונוסודיום גלוטמט, צבעי מאכל או חומרים משמרים. החברה מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, ממרחים, רטבים, תערובות תיבול מיוחדות, מטחנות וציפויים לשניצל, המכילים תבלינים איכותיים, ללא תוספות של מונוסודיום גלוטמט וצבעי מאכל. החברה פועלת בשוק הישראלי מעל 30 שנה בהובלת הדור הרביעי למייסד החברה, שעלה מהודו. היא פועל בשוק המקצועי והקמעונאי ומספקת מוצרים לחברות מזון ותבלינים, קייטרינג, מסעדות, בתי קפה, רשתות מובילות ועוד.

כשרות: פרווה, בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים והרבנות הראשית באר שבע.

להשיג ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם, יש חסד, פרש מרקט, שוק מהדרין ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ.

המחיר: 12.90 שקל לבקבוק 330 גרם.

כאן אביא בפניכם מתכון שמציעה "נפטון" להכנת שבלולי פיצה מבצק מלאווח, עם רוטב עשיר וגבינת מוצרלה:

החומרים:

1 חבילה של מלאווח (להפשיר כמה דקות)

1 בקבוק רוטב לפיצה של "נפטון"

2 כוסות גבינה צהובה (רצוי מוצרלה) מגוררת

ביצה טרופה

שומשום

שמן זית כתית

אופן הכנה:

לחמם תנור ל-180 מעלות.

על משטח העבודה לפרוס נייר אפייה, להברישו במעט שמן זית ולהניח מעליו מלאווח. למרוח מעט שמן זית גם מעל למלאווח. להניח מעל עוד נייר אפייה, ולרדד מעט.

להסיר את נייר האפייה העליון. למרוח על המלאווח רוטב פיצה ולפזר מוצרלה מעל.

לגלגל את המלאווח לרולדה ולהקפיא כ-10 דקות.

להוציא מהמקפיא ולחתוך לפרוסות בעובי של 1.5- 2 ס"מ.

להניח את הפרוסות בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, במרחק קל. למרוח את השבלולים בביצה טרופה, ולפזר מעל מעט פירורי גבינה צהובה, ושומשום.

לאפות 25 – 30 דקות, עד להזהבה.

לפי הרצון והצורך, ניתן לחזור על הפעולות עם עוד עלי מלאווח. ולגיוון אפשר להוסיף (לפני הגלגול לרולדה) פרוסות של פטריות או זיתים.

צילום: מיכאל כץ (המוצר), PIXABAY (המנה)

סגור לתגובות.