"Dove" ממשיכים
לשדרג את חווית המקלחת שלנו עם תחליב רחצה חדש ועתיר לחות, בניחוח פרח האדמונית. חייבת להודות כי הפעם מדובר בניחוח חם ומיוחד ולא פלא: הוא נרקח על-ידי אן גוטליב, שחתומה על יצירת ניחוחות לבשמים מובילים של מותגים כ- Dior, מארק ג'ייקובס וקלווין קליין. פרח האדמונית (Peony) שפורח בעיקר באירופה ובאזורים הרריים מגיע בשיאו לפריחה גדולה וריחנית. פריחתה הגדולה והיפה הפכה את האדמונית לחביבה על כוכבות כמו דרו בארימור, לילי אלן וניקול ריצ'י, שבחרו בה לזר כלולותיהן. בישראל ניתן למצוא בטבע את האדמונית בתצורתה המקומית, אדמונית החורש, שפורחת עם בוא האביב ולמשך שבועיים בלבד בהרי הגליל.
תחליב הרחצה החדש בניחוח פרח האדמונית, מתווסף לסדרת תחליבי הרחצה של Dove עם טכנולוגיית Nutrium Moisture. נוסחה זו מכילה מרכיבי הזנה טבעיים לעור וריכוז גבוה של חומרי לחות, המסייעים להגנה מפני יובש והשפעות הסביבה ומותירים עור רך ונעים יותר, כבר מהמקלחת הראשונה. בסדרת תחליבי הרחצה של Dove 7 מוצרים: תחליב רחצה מזין Deeply Nourishing, תחליב רחצה בניחוח מלפפון ותה ירוק, תחליב רחצה למגע רך כמשי, תחליב רחצה בתוספת חלב קוקוס ועלי יסמין, תחליב רחצה בניחוח קרם פסטוק ומגנוליה, תחליב רחצה בניחוח מנדרינה ותפוז ותחליב רחצה בניחוח אדמונית.
החידוש במותג הדאודורנטים החביב עלי – "Fa" הוא אריזות בקבוקי זכוכית לכל מוצרי הרול-און. כל הדאודורנטים של Fa לאשה ולגבר הינם אנטי-פרספירנטים ומספקים הגנה אפקטיבית מפני זיעה לטווחי זמן מקסימליים של 48 עד 72 שעות. הניחוחות עדינים, מרעננים ונשארים לאורך זמן. בקבוקי הרול-און בעיצוב ייחודי וטרנדי, עשויים זכוכית בטוחה ועמידה, נוחים לאחיזה ומאפשרים שימוש קל.

ב"ליסטרין", מותג שטיפות מי-פה המוביל בעולם, החידוש הוא לא במוצר אלא בשפה חדשה וקמפיין פרסומי בעקבות מחקר בינלאומי שערכו תחת הסלוגן "ללכת עד הסוף". 6,000 אנשים מ-6 מדינות ברחבי העולם ענו על שאלון אינטרנטי, שלדברי החברה, תוצאותיו הצביעו כי משתמשי "ליסטרין" הינם "אמיצים" יותר, דיווחו על התנסויות בפעילויות נועזות יותר והגעה להישגים גבוהים יותר. הם רואים עצמם כסקרנים יותר, בעלי שאיפות גבוהות יותר וכאנשים הנוטים "ללכת עד הסוף", מכאן גם נגזר סלוגן הקמפיין. לאור זאת, נבחר להוביל את הקמפיין ה"ליסטרין" הירוק בטעם Cool Mint – שטיפת פה לשימוש יומיומי הנלחמת בפלאק (רובד החיידקים), מרעננת את הנשימה ובעלת טעם מנטה מרענן. לדברי דפנה גושן, מנהלת מותג "ליסטרין": "המחקר הגדול שערכנו מציג קשר בין משתמשי ליסטרין לבין דפוס התנהגות נועז יותר מאנשים שאינם משתמשים בליסטרין. את הקשר הזה אנו מביאים לידי ביטוי בקמפיין טלוויזיה הומוריסטי וקליל".
צילום: יח"צ