בדיוק מידת המתיקות והכמות שאני צריכה ליד כוס הקפה-שחור השניה שלי בבוקר. עוגה אישית בכמות מדודה, בלי החשש שאמשיך "ליישר עוד קצת" עם הסכין. "Cake" Bar" בציפוי בטעם שוקולד ובמילוי קרם חלב. באריזה של 350 גרם יש 10 עוגות אישיות, ארוזות כל אחת בנפרד והמחיר 14.90 שקל. מה שאומר שמשקל כל מנה אישית 35 גרם. על גבי האריזה מצויין כי ב-100 גרם יש 435 קלוריות. מה שנותן לכל אחד מאתנו כלי חשוב למדידת המתוקים היומיים שלו. עוד מצויין כי הציפוי מכיל 39% קרם קקאו מופחת שומן ובמילוי 20% קרם חלב.

עוד בסדרה החדשה: מארז 10 עוגות אישיות בציפוי בטעם שוקולד ובמילוי קרם קקאו (350 גרם, 14.90 שקל); וופל ממולא קרם אגוזי לוז מצופה שוקולד חלב (100 גרם, 14.90 שקל); עוגיות בטעם קרמל מצופות שוקולד חלב (90 גרם, 14.90 שקל); עוגיות בטעם שוקולד במילוי קרם וניל (176 גרם, 9.90 שקל).
סדרת "ספורה", שפירוש שמה הוא "טעם" באיטלקית, מיוצרת באופן בלעדי עבור "סופר-פארם", על ידי מיטב היצרנים האירופאים המתמחים בקינוחי איכות: "לאזארוני" ו- "קסליני" באיטליה ו"בוואר" בצרפת.
אז לצד כל הדברים השימושיים שאנחנו רוכשים ברשת "סופר פארם", כדאי לתת את הדעת למותג החדש, המציע 5 מוצרים, בהם עוגות אישיות, וופל ממולא ועוגיות. מארזי ממתקים איכותיים בציפוי שוקולד או במילוי במגוון טעמים: קרם חלב, קרם קקאו, קרם וניל ועוד.

צילום: פזית קוטר