רשת הנעליים
Caligula ממשיכה במגמת האופנתיות והחדשנות שלה והעונה מציעה קולקציה חורפית איכותית ומעודכנת במגוון רחב של עיצובים וסגנונות, כולם מחומרים מובחרים ונעימים לכפות הרגליים: עור, עור הפוך וז'מש, טקסטיל מעובד, מיקרו פייבר ועוד. על המדפים בחנויות הרשת כבר מוצגים הטרנדים המובילים של חורף 2015 – 2016 לגברים ולנשים: נעלי סירה לעונת המעבר ולחורף, נעלי אוקספורד עדכניות, מגפונים קצרים ואדג'ים ועוד.
מדדתי – וחייבת להודות שהן מאוד נוחות ומאוד יפות. הקולקציה העכשווית מציעה קשת רחבה של נעליים לכל מטרה: החל מנעלי קז'ואל לעבודה ולשעות הפנאי ועד נעליים אלגנטיות ומרשימות לאירועים מיוחדים. העיצובים נעים בין הקלאסיות והאלגנטיות ועד ההארד-קור של הטרנדיות העכשווית. קווי העיצוב הבולטים:
Rock'n'roll – למראה הרוקנרול מקום נכבד גם העונה, עם מגוון עיצובים ביניהם פריטים כהים, מבריקים בשילוב מטאל, רוכסנים, אבזמים וניטים. אלמנט העור בולט מאוד במגוון וריאציות: עור הפוך, זמש, ובשילובים לקה ומטאל.
Animal print's – טרנד ההדפסים מעולם החי ממשיך גם העונה במיוחד עם ההדפס המנומר שמקבל ביטוי בעקבי סטילטו במראה סקסי ונועז.
Oxford chic – כדאי מאוד לשים לב לנעלי האוקספורד. הן שודרגו באופן מדהים ומוצעות העונה בשלל עיצובים מרשימים וטרנדיים,
בשלובי צבעים קלאסיים של שחור ולבן. נראות מדהימה יש לאוקספורדיות עם הגימור המבריק והשיקי.
Ethnic chic – הטרנד האתני ממשיך מהקיץ אל החורף ומתאים עצמו למזג האוויר הנכון. בקולקציה ניתן למצוא מגוון דגמים עם נגיעות של הדפסים אתניים בשילובי האפור והקאמל החורפיים.
Caligula Men – לרשת נעלי "קליגולה" גם קולקציה איכותית וטרנדית לקהל הגברי,
אשר מחובר לאופנה ולא מתפשר על איכות. מגוון רחב של דגמים בסגנונות שונים והעיצוב מחומרים מובחרים כמו עור, ז'מש וטקסטיל איכותי. בקולקציה ניתן למצוא דגמי נעליים מגוונים: סניקרס אופנתיים, נעלי אוקספורד אלגנטיות ובוטיונים קלאסיים.
טווח מחירים:
קולקציית הנשים: 169 שקל – 529 שקל;
קולקציית הגברים: 269 שקל – 499 שקל.
צילום: גיא כושי ויריב פיין, יח"צ