4 מסקרות חדשות על המדפים

המשותף ל-4 המסקרות החדשות, שנחתו לאחרונה על שולחני, הוא הנסיון לחקות את הרושם והעוצמה של ריסים מלאכותיים. אף אחד לא מצפה ממסקרה להיות בדיוק כזו – אבל יש אפשרות להתקרב לכך. מעבר להבטחה זו, לכולן ביצועי מסקרה טובים, כולן שייכות לקטגוריה העממית, כולן שחורות ומחירן דומה. במה לבחור? לפי העדפה אישית של מותג מסויים (אם קיימת), או היענות למבצע זמני אטרקטיבי, שהרבה פעמים מגיע לכדי מחצית המחיר. נכיר את המסקרות במחירן המלא:

ל"מייבלין ניו יורק" מסקרת "ווליום אקספרס פולסיס פדרס" עם מברשת גמישה שמגיעה גם לריסים הקטנים שבזווית העין הפנימית. פורמולת הצבע במרקם ג'ל-מוס, מעניקה לריסים נפח ביחד עם רכות וגמישות. הפחתה של 40% בכמות השעוות הקשות, מעניקה לריסים קלות מפתיעה. 116 שקל.

 ל"לוריאל" מסקרת "פולס לאש טלסקופיק"  המבטיחה ריסים ארוכים ביותר הודות לשילוב סיבים זעירים באורך1.2 מילימטרבתוך  פורמולת הצבע. הסיבים נצמדים לריסים וכך "מאריכים" אותם.

למברשת 4 שורות של מסרקים גמישים במיבנה ספירלי והם מפרידים בין הריסים ומעגלים אותם.

110 שקל.

ל"ג'ייד" מסקרת "אידיליק היי פרפורמנס" שבפורמולת הצבע שלה משולבים חלבונים לחיזוק הריסים. המברשת מג

גם "רבלון" הולכת על השחור ובאופן מעניין מציעה 3 גוונים שלו: שחור, שחור-משחור וחום-מושחר. לדברי החברה, מסקרת "פוטו רדי 3D "  מעניקה לריסים נפח מלא בשלושה מיימדים: אורך, גובה, רוחב. בלשון פשוטה ותכליתית: מאריכה ומעבה. התוצאה מיוחסת לפורמולת הצבע, במרקם ג'ל, עם טכנולוגיית פולימרים גמישים ולמיבנה קצה המברשת המאפשר הגעה לכל ריס וריס. 121 שקל (בדצמבר נמכרה מבצע השקה ב-49 שקל ומצופה שיימשך עוד פרק זמן לא ברור).יעה לכל ריס וריס ותורמת לפיזור מדוייק של הצבע באופן ש"יאריך" את הריסים ויפריד ביניהם.  110.90 שקל.

צילום: מוטי פישביין, יוסי סליס, יח"צ חו"ל


כתיבת תגובה