ססגוניות, צבעוניות טוטאלית, קריצה שובבה של צבעי ממתקים ועיצובים חדשניים – הם ממאפיינה הבולטים של קולקציית נעלי "CROCS" לקיץ 2015. את נוחות ושימושיות נעלי "CROCS" כולנו מכירים, גם בקיץ וגם עם ריפוד מחמם ומהנה בחורף. למדנו גם להכיר את הסוליה הייחודית שהמותג פיתח והיא מעניקה לנעל מדרך מצויין – גם אם המראה החיצוני שלה הינו של נעל רגילה. מאוד אידאלי, ולא רק למרבים להזיע בכפות הרגליים, ולילדים הקטנים שנעליהם מתמלאות תדיר בחול. הייחוד הוא בסוליה פנימית העשויה מהחומר של ה"קרוקס" הדק – סוליית "קרוקס לייט" ("קרוסלייט", בשמה הרשמי) – והיא דקה ונשלפת – והעיקר, נוחה לניקוי.

ברור שהכפכפים ממשיכים בנוכחותם המרשימה ומוצעים גם בדגמים חדשים – אבל מה שחזק מאוד בעונה הנוכחית הוא המראה הכמו אופנתי של נעליים בעלות סוליה נוחה ולא רשמית. קלות ונוחות על הרגל שמבטיחות שימושיות מוצלחת. אכן, זו המגמה המתרחבת של המותג – מראה של נעל "אמיתית" ואופנתית – עם הנוחות המוכרת של "קרוקס".
בקולקציית הילדים – נעליים שמתאימות לבית הספר ולגן ולכל שעות הפעילות היומית. כמו התקבצו יחדיו כל הכוכבים והלהיטים ומצאו מקומם על הנעליים: דמויות המומינים, דמויות ממלחמת הכוכבים , הלו קיטי, מיני מאוס, צבי הנינגה, באטמן, חמשת המופלאים ועוד. כמו כן ניתן למצוא את נעלי האורות המדגישות ומאירות בכל צעד את עיני הכריש, כנפי הפרפר והדבורה. המחיר: 100 שקל – 270 שקל.
בקולקציית הנשים – בולטות נעלי סירה ונעלי בובה חצי שקופות בצבעי קיץ מעוררי חושים כמו מלון, ורוד עתיק, טורקיז של ים וורוד פוקסיה במעטה מפנק. המחיר: 200 שקל – 370 שקל.

בקולקציית הגברים – נעליים אלגנטיות היכולות לשמש לעבודה ולבילוי כאחד. טכנולוגיות עיצוב חדשניות של סוליה גמישה הנמתחת ומתאימה עצמה לכף הרגל בכל צעד. בנוסף, נעלי מוקסין המשלבות בין עור וקנבס וכפכפי אצבע מפנקים במיוחד. המחיר: 240 שקל – 400 שקל.
להשיג ברשת חנויות "קרוקס" ובחנויות המובחרות ברחבי הארץ. לפרטים נוספים באתר:WWW.CARROT.CO.IL. אתר בבעלות "חברת קולנוע חדש בע"מ" -יבואנית נעלי "קרוקס", "בלנסטון" – המגף האוסטרלי, כובעי "ברמה", חברת אופנת הגלישה האמריקאית "אושן מינדד", נעלי "GLAGLA" מגפי" BooRoo" נעלי" Paez" כפכפי "Ballina" המושב המהפכני של "BackJoy" ועוד.

צילום: אלי לביא