ע
מדנו נפעמות מול קסם בגדי הילדים והפעוטות בחנות החדשה של "Minene", חנות קונספט, השלישית בארץ, בקניון "שבעת הכוכבים" בהרצליה. פרטי לבוש הורסים במתיקותם וביחד עם זאת נראים מאוד לבישים ושימושיים – של מותג ישראלי, המשווק בהצלחה בארץ ובחו"ל. המותג הוקם על על ידי שלוש אימהות, בעלות החברה, מתוך הבנה אישית, עמוקה ואמיתית שלהן – את צרכי האימהות והאבות בעידן המודרני והעניקו את השם המתנגן, שמשמעותו בספרדית – "הילד שלי".
את האמינות בהצהרה על ערכי המותג: איכות, פונקציונאליות, פרקטיות, עיצוב ייחודי – קל לקבל כשיודעים מי הן שלוש האמהות, המקימות, השותפות, בעלות החברה. יש להן רקע השכלתי מעניין, לא משהוא שקל לנחש. ענת בן דב צברי, בת 38 אם לשלושה, היא בוגרת הפקולטה לביוטכנולוגיה בטכניון; מיטל שני, בת 37 אם לשלושה, מתגוררת בסין ואחראית על מערך הייצור של החברה; קרן לוי שוהם, בת 38 אם לארבעה, בוגרת תואר ראשון במשפטים ומנהל עסקים, ותואר שני באוניברסיטת תל אביב.
"Minene" מעצבת, מייצרת ומשווקת קווי אופנה, אביזרים וטקסטיל – חדשניים, אופנתיים ביותר, פונקציונאליים ונוחים. מגוון המוצרים כולל קולקציית אופנה לתינוקות וילדים החל ממידה NB (ניו בורן) ועד מידה 10; מגוון עשיר של אביזרים לתינוקות וילדים; ליין מתנות לרך הנולד; ליינים של פריטי אחסון, אביזרי אמבטיה
, מצעים, תיקי החתלה, מוצרי האכלה והנקה, מתנות ליולדת ועוד. המחירים להתרשמות: החל מ-20 שקל לסינר בנדנה איכותי ועד 459 שקל לתיקי החתלה. מחירי סטים של מצעים איכותיים, בקו האופנה – החל מ-25 שקל לפריטי בייסיק 100 אחוז כותנה ועד 200 שקל לשמלות מפוארות וז'קטים חגיגיים.
החנות החדשה, בקומה השניה של קניון "שבעת הכוכבים" בהרצליה, מתפרסת על פני שטח של 64 מ"ר והיא נפתחה חגיגית ביום שישי ה- 16.1.2015 בנוכחות בעלות המותג, קהל הלקוחות הנאמן וסלבריטאים. ביניהם: רון שחר, מיכל ינאי, מיכל אמדורסקי ובעלה ג'פרי, אבי נוסבאום ורעייתו, גיא זוארץ, עודד מנשה ועדן הראל, אסי ישרא
לוף, צביקה פיק, יוליה פלוטקין ודנה גרוצקי.
בנוסף לחנות החדשה, ניתן להשיג את המוצרים גם בחנות "מיננה" ברחוב יהודה המכבי 85 בתל אביב, בשואו-רום ברחוב המסילה 14 במושב רשפון, בכ- 150 חנויות בוטיק נבחרות, בקונספט חנות-בתוך-חנות ברשת "מוצצים" וכן במכירה און ליין באתר החברה: www.minene.net. לידיעת מקומות העבודה השונים: "מיננה" משווקת לכ-100 חברות וארגונים במשק, המעניקות מתנות לידה לעובדות, כמו סלקו
ם, סאפ, נס, HP, דואר ישראל, Yes, יזמקו, Verint, HOT ועוד.
לא רק בשוק הישראלי, "Minene" היא חברה בינלאומית, אשר מפיצה את מגוון מוצריה לכ -20 מדינות ברחבי העולם (ארה"ב, קנדה, מקסיקו, בולגריה, פולין, איטליה, ספרד, פורטוגל, גרמניה, טורקיה, צרפת, הולנד, בלגיה, לוקסמבורג, יוון, יפן, צ'כיה, סין) הן בחנויות מותג -קונספט והן בחנויות בוטיק. המוצרים משווקים גם ברשתות שיווק מובילות למוצרי תינוקות וילדים כמו Premaman, Toys R Us, Babies R Us, Barnes & Noble, Mamas and Papas, John Lewis, Corte Ingles ועוד .
צילום: שחר סברוב, שחר דביר (החנות).