אופנת GALITA – שכבר יגיע הסתיו

blog 78 - GALITA 1בציפיה לימים רגועים יותר, בהמתנה לסתיו קריר ונעים יותר, נהנה מקולקציית המעבר 2014 של GALITA , המציעה מענה שיקי וטרנדי ליומיום ולערב. בדים אווריריים וקלים, קווים נקיים ונגיעות פרחוניות, עם הצבעוניות וההדפסים הקיציים, אך בגזרות ההולמות את מזג האוויר בעונת המעבר הישראלית. יש גם נעליים, תיקים ושלל אביזרים.

הספק ראוי לכל המחמאות למעצבת גלית מלכין, שהקימה את המותג שלה – GALITA, רק לפני כ-3 שנים, מתוך מטרה לספק לקהל הנשים בארץ מענה אופנתי וטרנדי לכל מטרה. העיצובים מקוריים של גלית ופריטים שהיא בוחרת בקפידה מרחבי העולם. החנות הראשונה נפתחה בעפולה ואליה נוספו חנויות בכרמיאל ואשקלון. במהלך השנה הקרובה צפויים להיפתח 5 סניפים נוספים. את הפריטים ניתן להשיג גם ב-150 בוטיקים ברחבי הארץ.

בקולקציה מגוון רחב של פריטי לבוש ואקססוריז, המתכתבים עם הטרנדים החמים לסתיו הקרוב. ביניהם:

"הטרנד השקוף", שממשיך את מהלכו מהקיץ. חליפות תואמות של חצאית וחולצה עם משחקי שקיפות  ,שילובי בדים והדפסים, לצד שמלות מקסי פרחוניות וחצי שקופות.

blog 78 - GALITA 2blog 78 - GALITA 3"טרנד שנות ה-60" עם מגוון רחב של חצאיות A בהדפסי פרחים, צבעוניות רכה, הדפסי אותיות והדפסים גראפיים וקיטשיים, המזוהים עם התקופה.

ב"קולקציית צבעי הפסטל" מגוון שמלות, וחצאיות בצבעוניות רכה ורומנטית של צהוב בננה רך, ירוק מנטה, סגול לילך וורוד בייבי בטקסטורות והדפסים שונים.

"קריצות של ניאון" היא אווירה שממשיכה מהקיץ אל עונת המעבר ומציעה נגיעות ניאון על ז'קטים לבנים, שמלות וטי-שירטים. זריקה קטנה של צבע המכניסה טוויסט לכל פריט לבוש, עם משיכות מכחול עדינות של צבעי כחול, ירוק, ורוד, כתום ואדום.

ולסיום, כדאי לשים לב לקולקציית ה"עיצובים המחמיאים" עם מגוון גדול של גלביות במבחר צבעים והדפסים, שמלות מקסי בגזרת A מחמיאה ומכנסיים מתרחבים שמחמיאים לכל מבנה גוף.

מחירים: חולצות טי 120 שקל – 180 שקל; מכנסיים 120 שקל – 250 שקל; חולצות 150 שקל – 250 שקל; שמלות 200 שקל – 600 שקל; נעליים 150 שקל – 500 שקל; תיקים 100 bשקל – 300 שקל; תכשיטים 50 שקל – 150 שקל.

צילום: ראובן שניידר, אלכס ליפקין


כתיבת תגובה