משקפי הראייה של "רייבאן" מככבות על פניו של עידן רול, בשלטי החוצות ובסרטון הפרסומת בטלוויזיה – כמוביל קמפיין משקפי הראייה של רשת "אירוקה". ההצלחה הגדולה שגרפו משקפי "Jello” הביאה את הרשת למקד מבטה במבוקשות האופנתית למסגרות משקפי ראייה. החידוש בכל סניפיה: עמדות משקפי ראיה לגברים ולנשים, בקונספט אטרקטיבי של מחירי "פיקס-פרייס" נגישים למותגים בינלאומיים מובילים: “Jello” ב- 199 שקל; "Marc By Marc Jacobs” ב- 399 שקל; "Ray-Ban” ב- 499 שקל. המחירים כוללים עדשות ראייה באינדקס 1.5 (יש להביא מרשם מאופטומטריסט, או את זוג המשקפיים הנוכחי, מהן "ייקרא" ה"מספר" באמצעות מכשיר "לנזמטר").

לדברי דרורית זיסוביץ', מנהלת השיווק של הרשת: "רשת 'אירוקה' מביאה את הבשורה האופנתית גם בעולם משקפי הראייה, וגאה להשיק את מתחם הראייה בכל סניפיה, עם מיגוון רחב של משקפי ראייה מהמותגים המובילים לנשים ולגברים. הקולקציה הטרנדית מוצעת במחירי פיקס פרייס הנגישים לקהל הרחב ונותנים מענה ישיר לצרכי הלקוחות".
"Ray-Ban" מציע את דגם ה- "Wayfarer” האייקוני שלו. בהשראתו עוצבו דגמים בצבעוניות שיקית עם ניטים בשני צידי המסגרת ומשחקי צבעים לצד צבעוניות קלאסית – וכך מאפשרים לכל אחד לבחור את הסגנון המתאים לו. כך גם לגבי דגם ה- "Clubmaster" שנחשב למזוהה ביותר עם "רייבאן" והצליח לרכוש לעצמו מעמד של טרנד על-זמני. עכשיו גם במסגרת צבעונית, מעוגלת וקטנה יותר בהשוואה לעיצוב המקורי. טרנד צבעוני חדש הוא ה-"Second Skin” עם שתי שכבות המתחברות יחד ויוצרות מראה אחיד ומתוחכם, או עם זרוע המעוצבת בצורה גלית, לאחיזה נוחה.
בקולקציית "Marc By Marc Jacobs” עיצובים עם זרועות בטקסטורת פסים בצבעים עזים וניאוניים, מסגרות עם פסים צבעוניים משולבים בתוך זרוע פלסטיק שקופה, בהשראת קולקציית האקססוריז של מארק ג'יקובס.

קולקציית ה-“Jello” צעירה במגוון עיצובים טרנדיים המייצגים את בשורות האופנה העדכניות ביותר בעולם המשקפיים. ביניהם, דגמי ראייה בשילוב צורת מפתח בגשר האף למראה הגיק-שיק. הטכנולוגיה מתקדמת ומשלבת סגסוגת וטיטניום, המפחיתים ממשקל המסגרת ומעניקים לה גמישות, ועמידות גבוהה.

לפרטים נוספים בדף הפייסבוק ובאתר הרשת www.erroca.co.il
צילום: מוטי פישביין, ערן תורג'מן, מיכאל טופיו, שי יחזקאל