ל"לה רוש פוזה" BB לעור רגיש

blog 53 - La Roche–Posayבעלות עור רגיש מאוד, מתקשות לשאת עליו חומרים קוסמטיים , שדווקא מאוד טובים לאחרות ואחד הקשיים שלהן הוא מסנן-קרינה. יש מהן, שמורחות ביום קרם לילה במרקם קליל רק כי במוצרים ללילה אין מסנן. כאן נכנס המותג דרמו-קוסמטי הצרפתי "לה רוש פוזה" ומעניק הרבה מאוד תועלות בבת אחת ב-" Hydrean BB Cream ": גם רכיבים קוסמטיים ידידותיים לעור רגיש, הרבה מאוד לחות שהעור חייב בה, גם מסנן קרינה בדרגה בהחלט גבוהה –  SPF20 וגם היבט היופי של קטגוריית ה-BB.

Hydrean BB Cream" של "La Roche – Posay", מזכיר לנו שקטגוריית היופי BB , שלכדה הרבה ממותגי הקוסמטיקה בשנים האחרונות – נוצרה, בעצם, במענה לעור רגיש לאחר טיפולים קוסמטיים עמוקים. עור שמבקש התחשבות במצבו, הרגעה, הגנה וגם גוון מחמיא.

חשוב לדעת כי כל מוצרי המותג "לה רוש פוזה" היפו-אלרגנים, נטולי פראבנים ומכילים מים טרמליים ממעיינות לה רוש-פוזה בצרפת. מים אלה העשירים במינרל סלניום  ולכן מסייעים בהרגעת  עור רגיש ומעניקים פעילות אנטי-אוקסידנטית. נקודה מעניינית שאזכיר היא שהייבואן ארצה אינו מסתפק בבדיקות הדרמטולוגיות שעורך היצרן בחו"ל – אלא בודק שוב את המוצרים בארץ, על עור רגיש.

מסרתי את המוצר בגוון בהיר (יש גם גוון מדיום) לנסיינית בת 30, הסובלת מעור רגיש ובימים אלה של שינויי מזג אוויר פיתח את האדמומיות ואי הנוחות, המוכרות לה. היא מתרחקת ממסנני קרינה בגלל רגישות עורה והזמן האישי שלה בבוקר – קצר ביותר ולא מאפשר לה הנחת מייק-אפ מסודרת. היא דיווחה שקרם הלחות BB  של "לה רוש פוזה" העניק לה תחושת נוחות בעור, לחות נעימה, גוון עור מחמיא יותר וללא שום תחושת אי נוחות בגלל שילוב מסנן-קרינה בדרגה גבוהה. מה שעוד שימח אותה הוא אריזת שפורפרת נוחה לנשיאה בתיק, שאיפשרה לה לחדש את המריחה בקלות במהלך יום העבודה.

אני חייבת לציין כי המחיר מאוד אטרקטיבי: 140 שקל לאריזת 40 מ"ל. בבתי מרקחת פרטיים בלבד.

צילום: דן פרץ


כתיבת תגובה