"דלתא" חדשה בסתיו-חורף 2013 – 2014

blog 43 - delta 5רשת "דלתא" השיקה קולקציה חדשה לסתיו-חורף 2013 – 2014, אבל לפני הכל, ולפני הפרזנטורית שלה נינט טייב – מה שהכי חשוב, לדעתי, הוא שכבר בסמיכות כמעט צמודה להשקה – יש מבצע, שכבר התחיל ויימשך עד סוף סמפמבר (לחברי מועדון ולמצטרפים חדשים) על חלק מפריטיה, המיועדים לכל המשפחה. בקניה מעל 250 שקל – מקבלים 50 שקל ומתנה ובקניה מעל 400 שקל – מקבלים 100 שקל מתנה.

בקולקציית סתיו-חורף מיגוון רחב של פריטים לנשים, גברים, ילדים ותינוקות. הם נתפרו מהבדים הנוחים ביותר ובטכנולוגיות חדשניות פרי פיתוחה של "דלתא", במגוון צבעים ססגוניים לצד מונוכרומטיים והדפסים מגוונים. ביניהם, פריטי הלבשה תחתונה לצד סקסיים, בגדי שינה, חולצות, גופיות, מכנסי טרנינג, קפוצ'ונים, הלבשת פנאי ואקטיב ועוד.

לנערות ונשים מוצעים סטים של חזיות ותחתונים תואמים, מגוון תחתונים בצבעוניות עזה, תחתונים בתיפור תחרה, תחתונים מבד דקיק וגמיש עם גימורים שטוחים בלתי נראים; מחטבים מבד דקיק הנבלע בגוף בטכנולוגיה חדשנית של חיתוכי לייזר וביניהם גופייה, מכנסי בוקסר, תחתוני מותן גבוהה, חגורה ואף שמלה מחטבת.  יש גם בייבי דול וכותנות סקסיות מבד ויסקוזה בגווני שחור, גוף ומנומר; גרבונים אופנתיים במגוון הדפסים ועד 80 דנייר מבדי מיקרופייבר, לייקרה, ויסקוזה וניילון, גרבונים ללא רכבות 15 דנייר וגרובים מחטבים 10 דנייר.פיג'מות, טופים ומכנסיים מבדים נוחים: כותנה, ריב וסינגל; גופיות, גוזיות, סווטשרטים, מכנסיים ארוכים, מכנסיים בגזרת 7/8 blog 43 - delta 4ומכנסיים קצרים בצבעים חלקים ובהדפסים משופשפים בצבעוניות של סגול, כתום ואפור.

מחירים: חזיות – החל מ – 139 שקל, תחתונים – החל מ -40  שקל, מחטבים – החל מ – 79 שקל, פיג'מות – החל מ – 190 שקל, גופיות – החל מ – 60 שקל.

קולקציה מעניינת היא של בגדי התינוקות –  "דלתא קידס", אותה  מובילים העונה בדי אינטרלוק רכים במיוחד. לבנות מוצעים פריטים בצבעוניות עזה של תכלת, פוקסיה, ורוד, ג'ינס וצהוב: בגדי גוף, טייצ'ים, אוברולים, מכנסיים, חולצות,  שמלות, חצאיות, סווטשרטים וסריגים ועוד. יש גם קולקציה חגיגית  מבדי תחרה, קורדרוי, קטיפה בגוונים של ורוד, סגול, חום, חרדל ושמנת.

לבנים מוצעת הצבעוניות של גווני ירוק זוהר, כתום עז, כחול רויאל ואפור עם דמויות חייזרים ודינוזאורים. בגדים המעוצבים בשילוב של בדי קורדרוי בפאצ'ים או שילוב של בדי טוויד ככיסים עם אפליקציות של מכוניות עתיקות. שילוב משבצות, שלייקס ואפודה סרוגה מבדים חדשים כגון דאבל פיד, שילוב של נעלי מוקסין דמוי עור וכו' בצבעוניות של שמנת, חרדל, נייבי ואפור.

מענה נוסף הוא באריזות  מתנה אטרקטיבית לרך הנולד בעטיפת תול חגיגית וכוללת כובע, אוברול, בגד גוף ונעליים מריב בדפוסים ופצ'ים של אפרוחים בצבעוניות פסטלית. יש גם סט 3 חלקים (בגדי גוף, רגליות וכובע) 100% כותנה עם הדפסים של מיקי מאוס, מיני מאוס, טיגר או צ'רמינג קיטי.

blog 43 - delta 1

צילום: רפי דלויה, יריב פיין וגיא כושי


כתיבת תגובה