ל"פרימור" מיץ רימונים סחוט טבעי – מומלץ לראש השנה

הצבע המרהיב של המיץ בבקבוק מעניק לו נראות מקשטת של שולחן החג ולכך כמובן אוסיף את טעמו המרענן וערכיו הבריאותיים ומכאן תבינו עד כמה מיץ הרימונים 100% סחוט טבעי של "פרימור" הוא חובה משמחת על שולחן החג. הוא מצטרף אל סדרת המיצים הסחוטים של "פרימור" 100% טבעי, שהיא תמיד בחירה מעולה ואהובה עם מיץ תפוזים, מיץ תפוחים, מיץ תפוגזר ועוד.

לברכת חג ראש השנה: "שירבו זכויותינו כרימון", יש רקע מאוד ברור. לרימון פרחים מיוחדים ופירות עטורים בכמו כתר ובתוך פרי הרימון מצויים הרבה מאוד גרעינים אדמדמים הניתנים לאכילה ומכאן בתרבויות שונות, הרימון מסמל שפע וכך בארץ ישראל, שהתברכה בשבעת המינים. לכך נוסיף את הערכים הבריאותיים: במנת פרי רימון במשקל 154 גרם יש עושר ויטמינים ומינרלים, המהווים אחוז טוב מהקצובה היומית למבוגר. ביניהם: ויטמין C (16%), ויטמין B5 (9%), ויטמין 9%) K), ויטמין E (5%), אשלגן (11%), נחושת (5%).

"פרימור" היא יצרנית המיצים הסחוטים המובילה בישראל, ומיץ הרימונים סחוט טבעי שלה הוא חלק מסדרת המיצים הסחוטים 100% טבעי, שישווקו לרגל החגים. המיצים הינם ללא חומרים משמרים וללא תוספת סוכר ומתאימים לאירוח והגשה בארוחות החג המשפחתיות ובכינוסים החברתיים. על מיץ הרימונים אמליץ לשימוש בכל ימות השנה, הודות לערכיו הבריאותיים החשובים.

לדברי אראל סגרון, מנהלת מותג "פרימור": "אנשים שמארחים עם מיצים טבעיים על השולחן נותנים לאורחים שלהם חווית אירוח טובה יותר, מושקעת יותר ועשירה יותר. מיצים טבעיים עם הרבה ערך מוסף. עם המיצים של פרימור ניתן גם לבשל וגם לארח, שני שימושים במיץ אחד".

המחיר: כ- 21.50 – 26.50 ₪ לבקבוק 1 ליטר.

כשר מהדרין בהשגחת חתם סופר פתח תקווה והרבנות קריית מלאכי.

להשיג ברשתות המזון ברחבי הארץ והחנויות המתמחות.

לפרטים נוספים: בעמוד "פרימור"

בפייסבוק: www.facebook.com/primorganir

באינסטגרם: www.instagram.com/primor_il

אנחנו מחפשות מנה חגיגית ויפה, חדשנית ומקורית עם רוח בריאה כדי לקשט את שולחן החג, ואת המענה מעניקה לנו "פרימור", יצרנית המיצים הסחוטים המובילה בישראל עם מתכון לבצלים ממולאים ברוטב מיץ רימונים סחוט טבעי. תסכמנה איתי שהמתכון קל באופן יחסי להכנה וכי השימוש במיץ רימונים סחוט טבעי של פרימור, יוצר מנה נפלאה לאירוח ולשילוב בארוחת החג כתוספת או כמנה עיקרית, להנאת כולם.

המצרכים (לתבנית בקוטר 30 ס"מ):

6 בצלים גדולים (סגולים ולבנים)

1 כוס אורז יסמין או בסמטי

250 גרם בשר בקר טחון

3 עגבניות קלופות חתוכות לקוביות

1 כף בהרט

100 גרם צנוברים

חופן פטרוזיליה קצוצה דק

1/2 כפית מלח

לרוטב:

1 כוס מיץ רימונים סחוט טבעי של פרימור

4 כפות סילאן

3 כפות שמן זית (לשימון התבנית)

כ-3 כוסות מים רותחים

קורט מלח

לקישוט: חופן גרגרי רימון טריים וחופן פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:

קולפים את הבצלים ובעזרת סכין יוצרים בכל בצל חתך אחד לכל האורך עד האמצע, כך הם יתפרקו בקלות.
מכניסים את הבצלים למיקרו כשהם מכוסים לחליטה במשך 10-8 דקות. מניחים בצד להתקרר.
מכינים את המלית: בקערה מערבבים היטב את חומרי המילוי – האורז, הבשר הטחון, קוביות העגבניות, צנוברים, פטרוזיליה קצוצה, מלח ובהרט.
מחממים תנור ל-200 מעלות ומשמנים את התבנית עם שמן זית.
ממלאים את הבצלים: מפרקים את הבצל לגלדים וממלאים כל עלה של בצל בתערובת ומניחים בתבנית.
בקערה נפרדת מערבבים את מרכיבי הרוטב – מיץ רימונים, סילאן, מלח ומים רותחים. שופכים מעל הבצלים עד שהנוזל מכסה את הבצלים במלואם.
מכסים את הסיר היטב עם נייר אפייה ומעליו נייר כסף ומכניסים לתנור לכשעה וחצי. בודקים מידי פעם שיש מספיק נוזלים ומסיפים מעט מים רותחים, אם צריך.
לאחר כשעה וחצי מסירים את נייר האפייה ונייר הכסף ואופים למשך כ-20 דקות נוספות עד להשחמה.
מניחים להתקרר ומגישים עם גרגרי רימון מעל ופטרוזיליה קצוצה.

צילום: עמית שטראוס (מיצי "פרימור"), הדס ניצן (בצלים ממולאים ברוטב מיץ רימונים של "פרימור")

סגור לתגובות.