בדיוק מה שאנחנו מבקשים לעצמנו בקיץ הלוהט והלח הזה: משהו דק וטעים על פרוסת לחם, טוסט, כריך או קרייקר. עם שתייה קלה או קפה של אחר הצהריים. משהו שניתן לצרף אליו מעט ירקות שטופים או מוחמצים. משהו שיתן מענה מהיר לצורך של הילדים בארוחה קלה. משהו שיתן מענה מדויק לצורך שלי לאכול משהו נגיש מהמקרר ולא "לטרוף" סתם, כשאני חוזרת הביתה עייפה. את התשובה הטעימה מעניקה לנו חברת "יחיעם" עם שני מוצרים חדשים בסדרת "דק-דק": דק-דק סלמי בסגנון איטלקי ודק-דק פסטרמה חזה בקר. נקניקי הסלמי והפסטרמה פרוסים דק-דק, בטעם מעושן ובמרקם קטיפתי, ללא גלוטן, עשירים בחלבון, נהדרים להכנת כריכים עסיסיים וטעימים וגם כנישנוש. המוצרים ללא גלוטן, מכילים כ-14-15% חלבון ומשווקים באריזות נוחות של 120 גרם עם פתיחה וסגירה רב פעמית.
שני פריטי הדק-דק החדשים, מצטרפים אל שלושת המוצרים הקיימים בסדרת דק-דק של "יחיעם": דק-דק פסטרמה בדבש; דק-דק פסטרמה של פעם; דק-דק פסטרה ברביקיו. כך מתקבלת סדרה מכובדת ומגוונת בת חמישה מוצרים טעימים, המתאפיינת בפריסה דקה מאוד של הנתחים, מה שמעניק לנקניקים ולכריכים המיוצרים מהם מרקם וטעם מיוחדים וטעימים. כמה טעים? תשאלו את הצרכנים החוזרים (ואנחנו ביניהם) כי סדרת נקניקי דק-דק של "יחיעם" רושמת גידול של כ-50% בשנת 2024.
כל מוצרי הסדרה מושקים במיתוג חדש, המבטא את מומחיותה של "יחיעם", יצרנית מוצרי הבשר "יחיעם" מקיבוץ יחיעם שבגליל המערבי, בייצור נקניקים בצל ההרים הירוקים והנוף הגלילי של יחיעם.
לדברי תמיר דגן, מנהל השיווק של "מעדני יחיעם": "אנו שמחים לבשר על החדרת שני מוצרים חדשים ומרעננים בסדרת "דק דק" בעיצוב חדש ומושך ובאיכות משופרת. סדרת דק-דק אהובה מאוד על הקהל הישראלי, ולאור הביקוש הגבוה החלטנו להרחיב את המגוון ולצרף לסדרה שני מוצרים חדשים בטעמים נהדרים".
כשר בהשגחת הרבנות הראשית.
מחיר מומלץ לצרכן: כ- 14.90 ₪ לאריזת 120 גרם.
להשיג ברשתות המזון ובחנויות המובחרות ברחבי הארץ.
לפרטים נוספים: עמוד מעדני יחיעם
בפייסבוק: יחיעם – yehiam@
באינסטגרם: yehiam_il@
צילום: חגית בירנבאום