"הרברט סמואל סנטר" מרכז רפואי לכירורגיה פלסטית ורפואה אסתטית

מקום יפיפה, מעוצב באופן מדהים וצופה אל רצועת החוף המרשימה של נמל תל-אביב. היופי הזה תואם את מטרת המרכז הרפואי החדש, "הרברט סמואל סנטר", שנותן מענה בתחום הכירורגיה הפלסטית והרפואה האסתטית, כולל אסתטיקה של הפה, פלסטיקה גניקולוגית, מכשירי לייזר חדשנים ומתקדמים ועוד. המרכז הוקם על ידי רופאים, יזמים ומומחים ציונים, מתוך מטרה לייצר בישראל מרכז רפואי ברמה בינלאומית, אשר יהווה מוקד רפואי מקומי ועולמי וכל הטיפולים בו מבוצעים ע"י רופאים מומחים בתחומם ובעלי ותק וניסיון רב בכלל תחומי הפלסטיקה והרפואה האסתטית. הטיפולים המובילים המוצעים:

כירורגיה פלסטית: ניתוחי חזה, גוף ופנים כגון מתיחת פנים, מיני ליפט, ניתוח עפעפיים, השתלת שומן בפנים, ניתוח אף, הצמדת אוזניים, שאיבת שומן, מתיחת זרועות וירכיים, מתיחת בטן, הגדלת / הקטנת חזה ועוד.

רפואה אסתטית: פיסול הפנים, הזרקת בוטוקס וחומרים מתקדמים, הזרקת שומן בפנים, סקין בוסטר, טיפול ערפד PRP וחוטים.

פלסטיקה גינקולוגית: תיקון ועיצוב שפתי הפות, ניתוחים של קרום הבתולים, ניתוחים לתיקון הנרתיק, טיפולים בלייזר לשיקום רצפת האגן ועוד טיפולים נוספים.

אסתטיקת הפה:

יישור שיניים עם Invisalgin – טכניקה בלתי נראית ליישור שיניים.

הלבנת שיניים בטיפול אחד – באמצעות ג'ל מלבין על בסיס פרוקסיד, שנספג בשן וגורם לה להפוך לבהירה יותר.

ציפוי חרסינה – ייחודו והמבדיל אותו מהטיפולים המוכרים בשוק הוא בעובדה שהוא יותר דומה לבניית ציפורן מלאכותית ואינו כרוך בפגיעה בשיניים עצמן. זהו טיפול ציפויי שיניים, מתקדם ביותר, עם חרסינה Lumineers , המאפשרת לשנות את צבע, צורת, גודל או אורך השיניים ובכך להסתיר פגמים, שברים או סדקים ולהקנות מראה שיניים לבנות, בלי לפגוע בשיניים עצמן.

שיקום הפה – נועד לשחזר את האסתטיקה, הנוחות והתפקודיות של הפה במקרים בהם השיניים פגומות או חסרות, וכן כדי לשפר את נראות הפה ובעיות נוספות.

טיפולי לייזר: מכשור לייזר מהמתקדם והחדשני בעולם מיועד לטיפול במיצוק והידוק העור, פיגמנטציה, סימני מתיחה, בכלי דם, נימים, פילינג, הסרת קעקועים, טיפול בצלקות וצלקות אקנה, הסרת נגעים, הסרת שיער.

חדר הרצאות וסדנאות – הוקם במרכז כדי שישמש להרצאות וסדנאות, שמטרתן להעלות את רמת המקצועיות של רפואה האסתטית, הבאת מידע אודות חידושים בחו"ל וכן הרצאות לקהל הרחב.

ברור שמיקום המרכז, ברציף הרברט סמואל בתל אביב עם נוף הים התיכון, הופך את המקום ליוקרתי וייחודי בישראל, בעיקר הודות למקצועיות של הרופאים המומחים. המרכז הרפואי פועל בניהול מקצועי בסטנדרטים הגבוהים בעולם בליווי רופאים בכירים מישראל ומחו"ל. הקו המנחה את "הרברט סמואל סנטר" הוא "הטיפול המשולב", שזו בשורה חדשה של טיפול הוליסטי, המרכז את כל תחומי הרפואה האסתטית במקום אחד. הדגש במרכז הוא על ייעוץ ואבחון אינדיבידואלי והתאמת הטיפול לאורך החיים והאופי של כל אחת ואחד.

מקימי המרכז הם שני רופאים מומחים שעלו מצרפת: ד"ר יגאל לזמי וד"ר שארלס ביסמוט והיזמית שעלתה מברזיל אליסה קוסוי: ד"ר יגאל לזמי הוא רופא שיניים בכיר, שהתגורר בצרפת עד לפני כחמש שנים ועלה ארצה מתוך רצון לגדל את ילדיו בישראל ולפתח כאן את עסקיו. ד"ר לזמי בעל מרפאת שיניים מהגדולות בפאריז, המוכרת ביותר בזכות השירות והמקצועיות לאורך 25 שנה. ד"ר שארלס ביסמוט הוא רופא מרדים בכיר, מתגורר בפאריז ונותן את שירותיו לאחת המרפאות היוקרתיות ביותר לאסתטיקה -"Trocadero". אליסה קוסוי היא יזמית בתחום הרפואה האסתטית ומנכ"ל "הרברט סמואל סנטר". היא ילידת ברזיל שעלתה ארצה בשנת 1991, במהלך "מלחמת המפרץ", במטרה להתגייס ולתרום לצה"ל. מאז התמחתה כאשת שיווק בתחום הכירורגיה הפלסטית בישראל, תוך עבודה משותפת עם מנתחים פלסטיים, ליווי בחדרי הניתוח, שיווק מרפאות וכדומה.

באירוע פתיחת המרכז החדש, אמרה לנו אליסה קוסוי כך: "הטרנד העולמי העכשווי הינו מרכזי רפואה אסתטית הוליסטיים במקום רופא מומחה ספציפי. 20 שנות הניסיון שלי בתחום בארץ ובעולם, אפשרו לי לראות את השינוי שתעשיית הרפואה האסתטית עוברת בארץ ועוררו אצלי תחושת שליחות, תחושה שמשהו בארץ חייב להשתנות ולהשתוות למדינות המובילות בעולם. לכן, הקמתי ביחד עם שותפיי, רופאים מומחים מצרפת – ד"ר יגאל לזמי רופא שיניים בעל שם וניסיון בצרפת וד"ר שארלס ביסמוט רופא מרדים עם ניסיון רב בניתוחים במרכזים לרפואה אסתטית וכירורגיה פלסטית. יחד הקמנו מרכז הוליסטי, שמרכז את כל פתרונות הרפואה האסתטית והפלסטיקה במקום אחד. מקום שבו אפשר לקבל ייעוץ אובייקטיבי ואמיתי – עם כל מגוון הטיפולים, המבוצעים על ידי מומחים בתחומם. אצלנו הדגש הוא על האבחון כי תוצאות מקסימליות מושגות רק כשהטיפול מותאם לכל אחד אינדבידואלית, לפי סוג ומצב עורו. עם שירות מקצועי וליווי אישי, ניתן להגיע לתוצאות משמעותיות".

צילום: אמנון חורש

 

 

סגור לתגובות.