במסעדת "הצדף" בראשון לציון תפריט ערב עשיר

מחפשים מסעדה שתאפשר לכם תפריט ערב מעניין וחוויתי, אך במנות בגודל סביר, שזה אומר קטנות ומדויקות, שהרי מדובר בשעות היום המאוחרות וגם קוקטייל משובח בצד – מסעדת "הצדף" בראשון לציון הגתה את הרעיון לאפשר לכם בדיוק את מה שאתם מחפשים: קוקטייל, מנות קטנות – ובמחירים נוחים במיוחד. תפריט הערב מוצע החל מהשעה 21:00 ועד שעת סגירת המסעדה.

מסעדת "הצדף" בראשון לציון, בבעלות השף דוד אביטל, הפכה מיום פתיחתה, למוסד קולינארי מצליח, ובימים אלה השיקה, תפריט ערב חדש המביא עמו בשורה חווייתית שבאה לתת מענה למבקרים במסעדה, בשעות הערב ומבקשים מנות מדויקות, קטנות ומתאימות לצד משקה או קוקטייל, מאין נשנוש המהווה תחליף לארוחה שכוללת מנה מובחרת ללא מבחר הסלטים, הרטבים והלחמים המוגשים בתחילתה.

אפשר, בהחלט, להגדיר את מנות הערב של "הצדף" כסוג של ארוחת מנות ראשונות. לדוגמה: "סרדינים מחותנים" שזו מנת הדגל של המסעדה (54 שקל) קרפצ'יו סיציליאני מעגבניות בייבוש בייתי ( 48 שקל), פולנטה תירס עם שמן כמהין ומיקס פטריות (48 שקל), שיפודי שרימפס צרובים על הגריל במרינדת הדרים (54 שקל), ורינייקי כיסונים במילוי תפוחי אדמה ובייקון טלה (55 שקל), ריזוטו שחור עם אפונה ופרמז'ן ונגיעות אספרגוס (48 שקל) ועוד.

במסגרת אירוע ההשקה, הוגשו לשולחן שלנו 14 מנות ראשות ועוד 3 סוגי קוקטייל. ההגשה הייתה יפה ומזמינה והתבלון משובח. באופן אישי, אני הכי אהבתי את תחושת הנחמה לעת ערב שהעניקה לי פולנטת התירס עם שמן כמהין ומיקס פטריות וגם מאוד אהבתי את שיפודי השרימפס הצרובים על הגריל במרינדת הדרים. לנוחיותכם, לשם תכנון מראש של בילוי הערב הנהדר שלכם, אני מביאה את התפריט על מחיריו:

לחם הבית 5 שקל לאדם (במילוי חופשי)

מאזה לבחירה 8/6 שקל

פטריות מוקפצות בשום, שמן זית, יין לבן ובזיליקום (48 שקל)

סרדינים מבית אמא במילוי מרוקאי מסורתי ( 54 שקל)

חציל בלקני קלוי עם נגיעות של טחינה גולמית, סילאן וגבינת טולום ( 48 שקל)

קרפצ׳יו פילה בקר בתחמיץ בלסמי, שמן זית ופרמז׳ן (58 שקל)

כרובית ישראלית מטוגנת עטופה בטחינה, סילאן, אגוזי מלך, סחוג, וכוסברה (48 שקל)

קרפצ׳יו דניס, זרעי עגבנייה, שמנת חמוצה ושמיר, פלפל חריף, כוסברה וגרידת תפוז (54 שקל)

סביצ׳ה סלמון בכבישה עדינה עם ירקות שורש (54 שקל)

קרפצ'יו סיציליאני מעגבניות בייבוש ביתי, אנשובי, זיתי קלמטה, פלפל חריף ויוגורט עיזים ( 48 שקל)

ריזוטו שחור עם אספרגוס, אפונה ופרמז'ן (48 שקל)

סלט ברוטב קיסר, לבבות חסה, פרמזן ואנשובי (48 שקל) / תוספת עוף (68 שקל)

סלט חם קר של עגבניות שרי צבעוניות, בולגרית וחלמון (48 שקל)

פולנטה תירס בשילוב מיקס פטריות, שמן כמהין וגילופי פרמז'ן (48 שקל)

הירוקים של חן- סלט של ירוקים חמוציות ושקדים קלויים ברוטב בלסמי (48 שקל)

ורינייקי כיסונים במילוי תפו"א ובייקון טלה על מצע של שמנת חמוצה (55 שקל)

סשימי לוקוס על מצע של טחינת יוגורט, קרם אפונה וחציל קלוי (55 שקל)

שיפודי שרימפס צרובים על הגריל במרינדת הדרים (54 שקל)

שרימפס בחמאה ושום (48 שקל)

שרימפס ברוטב שמנת וגבינת גליל כחולה (54 שקל)

קלמרי מטוגן ( 48 שקל)

ברבוניה מטוגנת (55 שקל)

פיש אנד צ'יפס בטטה (55 שקל)

ואם בא לכם יותר…כל הדגה/ והבשר 15% מהמחיר בתפריט הרגיל

כתובת מסעדת "הצדף": שדרות משה דיין, פינת יוסף ספיר 2, ראשון לציון

לפרטים נוספים באתר המסעדה: www.zedef.co.il

צילום: יח"צ,

סגור לתגובות.