ים, שמשיות
ופרחוניות טרופית – אומרים לנו קיץ, ברזיל – כפכפי "הוויאנס". אנחנו אוהבים להתחדש בכמה זוגות בכל קיץ ובחדשים, שבקולקציה החדשה של המותג לקיץ 2018 – יש באמת הרבה חידושים: שילובי חומרים כמו קטיפה, טבעות, אלמנטים מובלטים, צבעים מעושנים לצד צבעים עזים, לוגו מובלט ואלמנטים זוהרים. אליהם מצטרפים: דגל ברזיל, פרחים גדולים, אלמנטים מעולם האינטרנט ודמויות מפורסמות כמו הלוני טונס, בני משפחת סימפסון, מלחמת הכוכבים ואחרים. נכיר את הכפכפים החדשים – לנשים ולגברים:
בקולקציית
כפכפי הנשים של "הוויאנס" לקיץ 2018:
המגמה שממשיכה ומתחזקת ביותר בקיץ זה היא של כפכפים דמויי סנדלים, כי הם סגורים מאחור וכך נראים "רציניים" יותר ולכן גם "לגיטימיים" יותר, כחלק מההופעה האישית. השנה, יש גרסאות חדשות בשלל צבעים וכולם מבטיחים (ומקיימים) את תחושת הנוחות הטוטאלית.
עוד בולטים בקבוצת כפכפי "הוויאנס" לנשים: כפכפי סלים עם דמויות נשיות, רצועות זוהרות מובלטות, רצועות המשלבות קטיפה, רצועות עור מטאליות בשילוב לוגו החברה. יש גם אלמנטים שבטיים, הבאים לידי ביטוי בעיטורים מיוחדים. כפכפים מסדרת נאוטיקה – עם אלמנטים של שייט ושילובי עוגנים קטנים. לטעמי האישי, אני מוקסמת מהכפכפים המשלבים הדפסים טרופיים של פרחים וצמחיה עם רצועות זוהרות ובוהקות, המבליטות את יופיו של ההדפס.
המחיר: החל מ-50 שקל.
בקולקציית
כפכפי הגברים של "הוויאנס" לקיץ 2018:
המגמה ההולכת ותופסת פופולריות מתעצמת היא של רצועות עבות (בחלק מהדגמים), שהן גם מעוצבות. בצבעוניות מובילה של גווני הכחול והשחור, אפור, ירוק.
עוד בולטים בתחום הכפכפים הגבריים של "הוויאנס" הם עיטורי הדפסים ותמונות נוף ייחודיות, שחלקם בוצע בטכנולוגיה חדישה של צילום, כאשר תמונות הנוף לקוחות ממרחבי הים, ממקומות אקזוטיים וסודיים ומעולם הגלישה. התשוקה הגברית העזה לים ולמרחבים באה לילדי ביטוי בפסים הלקוחים מעולם הנאוטיקה הימי: פסים בכחול-לבן, בגדלים שונים ובעוביים משתנים, או פסים כמו לקוחים מעולם ה"יאכטונריים". כמו כן, בולטים צמחים טרופיים במעין צלליות ופסים פסיכודאליים המשתלבים האחד בשני, בעורמה ובתחכום.
המחיר: החל מ-80 שקל.
להשיג בחנויות הרשתות : "הוויאנס", "מגה ספורט", "המשביר לצרכן", "בוניטה דה מאס", "גלי", "פאפיה", "H&O" ועוד.
צילום: דויד הקרופט