ל"סוטיס" לחות עמוקה – לבית ולקוסמטיקאית

למרות שברור כי רמת לחות אופטימלית היא המפתח לשמירת יופיו של העור –   חברות הקוסמטיקה מבינות כי מהקרם שאנו רוכשות – אנו מצפות ליותר פעילויות. יותר רכיבים קוסמטיים שייעשו פעולות שונות –  בפועל, פרושו פחות מכמות רכיבי הלחות.

עבור קהל היעד של בעלות עור יבש או עור "מיובש" (גם עור שמנוני, המפריש שמנוניות ביתר – יכול להיקלע למצבי התייבשות), פיתחה"סוטיס" הצרפתית את סדרת "הידראדוואנס". זו סדרת לחויות חדשה, שפעולתה העיקרית והממוקדת מכוונת להעשיר במיידיות את העור בלחות. לדבריה, מדובר בהענקת לחות אינטנסיבית בעוצמה גבוהה פי 4 מזו של חומצה היאלורונית.

הבסיס לפיתוח הסדרה הוא פטנט עולמי של מעבדות "סוטיס". מחקריה הוכיחו כי מרכיב פעיל ממיצוי פטרייה בשם בולטוס, הגדלה באזור לימוזין בצרפת, מצליח לחדור אל לב תאי העור ושם להפעיל את החומר הגנטי, שאחראי לוויסות רמת הלחות בתאי העור. גם להגביר את הייצור והפעילות של חלבון בשם פילגרין, שייצורו פוחת עם העליה בגיל ובהשפעת נזקים סביבתיים, לכן מואצת התייבשות העור.

מכאן, שתמצית פטריית הבלוטוס תורמת להעלאת רמת הלחות בעור –  באופן מיידי, ולשיקום מנגנוני הלחות הטבעיים –  לטווח הארוך.  בנוסף, היא עשירה בפוליסכארידים (רב-סוכרים), ויטמינים חשובים ואנטי-אוקסידנטים. הם מעניקים לעור הגנה סביבתית ומונעים האצת הזדקנותו. לצידה, משולבים בקרמים מרכיבים חדשניים וייחודיים נוספים שתורמים לשיפור במיבנה התאים ובייצור טבעי של חומרים הכרחיים למראהו הצעיר.

לשימוש ביתי מיועדים סרום (50 מ"ל, 517 שקל) וקרם לחות. יש קרם במרקם קליל או במרקם עשיר יותר (50 מ"ל, 411 שקל). ניתנה לי האפשרות לבחור במרקם המועדף עלי – וכנראה ששגיתי ובחרתי בעשיר יותר. העדפתי אותו בגלל הגוון הכחלחל המעיד על שילוב אזולן, שמטפל יפה בהרגעת העור.  בשימושים הראשונים התברר לי, שלעורי הוא עשיר מדי והעברתי אותו לנסיינית בוגרת ממני, שהודתה כי היא מאוד מרוצה מהתוצאה. ביחד עם זאת, שמחתי בצרור שקיות הדוגמיות של הקרם במרקם הקליל יותר – ונראה שזה מה שהייתי צריכה לבחור.

יש גם מסכת לחות והזנה, להנחה למשך 15 – 20 דקות עם הבטחה לתוצאות של רכות וקטיפתיות (50 מ"ל, 301 שקל). בעיקרון, הטיפול הביתי מומלץ על-ידי "סוטיס" כהשלמה לטיפול תקופתי אצל קוסמטיקאית. מומלצים 3 טיפולים ברצף (אחת לשבוע) לשיקום אקטיבי ועוצמתי של עור מיובש.

blog 27 - sotys 2

צילום: יח"צ חו"ל


כתיבת תגובה