"Trollbeads" מותג תכשיטים דני מעכשיו בישראל

צמידים מכסף טהור עם חרוזים מזכוכית, זהב, פנינים ואבני חן, סוגרים מעוצבים, שרשראות וטבעות אופנתיות – אלה פניו של מותג התכשיטים מדנמרק “Trollbeads the original since 1976”, שמיובא לארץ בלעדית על ידי חברת "מאסטר ברנדס" ונמכר בחנויות רשת "Brandly", שנפתחו בקניון האופנה גינדי ת"א, קניון ראשונים ראשל"צ ומלון רויאל גארדן באילת.

תחילתו של המותג בשנת 1976, בדנמרק, כשהמעצב סורן נילסן עיצב חרוזים קטנטנים שכל אחד מהם מעוטר ב- 6 פרצופי טרול ומכר אותם בחנות התכשיטים של אביו בקופנהגן שבדנמרק, על גבי שרשרת עור שהייתה פופולארית באותה התקופה. זה היה Bead (חרוז) הסילבר הראשון אשר עוצב על ידו, שלימים היווה את השם למותג – "טרולבידס".

בהמשך, הכניסה אחותו ליסה את צמיד הכסף שעל גביו מושחל החרוז – והדבר הפך לטרנד מוביל בתחום התכשיטים העולמי. "טרולבידס" היא בעצם החברה הראשונה שהגתה ושיווקה את הרעיון של beads כסף בתוך צמידים ושרשראות – "beads-on-bracelet".

כדי לשמר את הרלוונטיות והטרנדיות של המותג, לאורך השנים נעשו שיתופי פעולה אופנתיים עם למעלה מ- 60 מעצבים מובילים מכל העולם, שעיצבו את ה- beads שלהם לקולקציות השונות. כיום, המותג נמכר בכ- 30 מדינות ברחבי העולם ומציע קולקציה רחבה של למעלה מ- 600 beads !

בחנויות רשת "Brandly" בארץ (כאמור: בקניון האופנה גינדי ת"א, קניון ראשונים ראשל"צ ומלון רויאל גארדן באילת) תוכלו להשיג את קולקציית קיץ 2017 של המותג, שנקראת "צבעים אמיתיים" ומתאפיינת ב beads מחרוזי זכוכית, במגוון רחב של צבעים, ברמת העיצוב והגימור הגבוהים ביותר. למעשה, כל bead הינו יצירת אמנות קטנה בצבע יפהפה של הזכוכית, העיטורים המקשטים את החרוז ותשומת הלב לפרטים הקטנים. בהחלט, תכשיט ייחודי, מרשים ואיכותי – שכדאי לחשוב עליו במתנות לחגי תשרי שבפתח.

טווחי מחירים:
צמידים: 150- 550 שקל
צמידי עור: 120- 160 שקל
Beads: 150- 350 שקל
טבעות: 1290- 1400 שקל

צילום: יח"צ חו"ל

סגור לתגובות.