ל-"LUMAS" רשת הגלריות הבינלאומית סניף ראשון בישראל

הרצון להנגיש את אמנות הצילום לכל דורש, הביא לפתיחת רשת הגלריות הבינלאומית – "LUMAS" ולאחר ניו- יורק, סידני, וינה, פאריז, לונדון ודובאי – הגיע תורנו. הסניף הראשון נפתח במתחם לבונטין התל-אביבי המתחדש, ברח' מקווה ישראל 18. הבסיס המחשבתי של הרשת הוא להציע לצרכנים יצירות של אומנות הצילום, באיכות מוזיאונית, במחירים שהם יכולים להרשות לעצמם, בעזרת הפקת סדרות מוגבלות מכל יצירה, הממוספרות וחתומות על ידי האומן.

לדברי ברנד סטאדוויזר, מנכ"ל הרשת: "המטרה היא לחלוק עם העולם את האהבה לתחום הצילום המופלא ולאפשר לכל אחד לרכוש לביתו יצירת אמנות המשקפת את טעמו האישי, במחיר נגיש. פתיחת הסניף בישראל היא גאווה אישית וצעד אדיר עבור הרשת בחזונה להפיץ את אהבה לאמנות הצילום לקהל שיודע להעריך אמנות".

רשת "LUMAS" נוסדה בברלין בשנת 2004 וכיום יש לה כ-40 גלריות ברחבי העולם. היא מציעה מעל ל-3,000 יצירות בלעדיות ומקוריות של כ- 300 צלמים בינלאומיים מובילים, לצד צלמים צעירים ומבטיחים וצילומים מארכיונים שונים הכוללים: צילומים מודרניים וקלאסיים, עבודות גראפיות ודיגיטליות. כולם מודפסים במעבדת הדפוס "WhiteWall", שזכתה לשבחים בינלאומיים. ההדפסות נעשות על נייר צילום קריסטלי, אשר ידוע ביכולותיו לשמור על ברק ייחודי לאורך זמן וחיי נצח. הקונספט הוא של הפקת מהדורות מוגבלות מכל יצירה (בין 75 -150 יחידות בלבד בכל העולם), המאפשרות מחירים נגישים ונוחים, תוך הקפדה גבוהה על רמת איכות ומסגור מוזיאונית.

מאחורי הסניף הישראלי, המשתרע על שטח של כ-180 מ"ר, עומדים אנשי העסקים רן שקד ודודי פרי (שהוא גם הבעלים של גלריית בן עמי) שבחרו לשלב פעילות מסחרית עם האהבה שלהם לאומנות. חדש בגלריה: תערוכת צילומים חדשה ברוח קיץ 2017 – Summer Collection. הקיץ מהווה מקור השראה אולטימטיבי לצלמים מכל העולם, המתעדים בחוף את גווני הים המשתנים בין היבשות, דמויות נשיות בבגדי ים, צילומים ממסוק המרחף מעל חוף ים עמוס אנשים ועוד.

ניתן לראותה בחלל הגדול של "LUMAS" ישראל, שעיצוב החללים בה הכי מזכיר חדרי בית שונים, מה שיוצר בנו את התחושה כאילו אנו עורכים סיור אומנותי בביתו של חובב אמנות. מתוך שאיפה להכניס גם צלמים ישראלים לפרוטפוליו, הסניף הישראלי בתל אביב השיק בימים אלו גם חנות מקוונת שמאפשרת לצפות, לבצע הזמנה און ליין בשקלים וליהנות מאמנות שמגיעה עד הביתה.

כתובת גלריית LUMAS: רחוב מקווה ישראל 18 תל אביב טל' 03-6770448

שעות פתיחה : ימים א'-ה' 10:00 – 18:00 , יום ו' 9:30-14:00 (מומלץ לתאם פגישות אישיות)

אתר הבית: il.lumas.com

צילום: יח"צ חו"ל

סגור לתגובות.