"JanSoprt"
המוכר לכולנו כמותג תיקי הגב האמריקאי המצליח בעולם, השיק בשיתוף רשת "קרביץ", המובילה בתחום החזרה לבית הספר, 3 חנויות פופ-אפ. חנויות הפופ-אפ פועלות בחודשי הקיץ (יולי ואוגוסט) ב-3 נקודות אסטרטגיות בקניונים ברחבי הארץ: קניון רמת אביב , גראנד קניון חיפה וקניון G בכפר סבא. כחלק משיתוף הפעולה ההדוק עם רשת "קרביץ", תציע "קרביץ" קולקציה חדשה ומעוצבת של תיקי "ג'אנספורט" בלעדיים אצלה עם אחריות לכל החיים.
מאור ארצי, סמנכ"ל קמעונאות ב"קרביץ", ציין כי החיבור עם "ג'אנספורט" עלה השנה מדרגה ולראשונה מציעים "קרביץ" ו"ג'אנספורט" דוכני פופ-אפ מעוצבים, המציגים קולקציה מרהיבה, צבעונית ובלעדית לשנת 2017. כחלק מהחיבור, מוצעים חווית קנייה וקולקציה אופנתית ייעודית לבני הנוער עם איכות ואחריות לכל החיים.
לשמחת קיץ 2017 של "ג'אנספורט" מצטרפת העובדה כי מותג תיקי הגב האולטימטיבי נוסד בשנת 1967 והשנה חוגג 50 להיווסדו. לאורך כל הדרך, "ג'אנספורט" משלבת ערכים של כיף והנאה ביחד עם יצר ההרפתקנות. אנשים ברחבי העולם מצוידים במוצרים יעילים ואמינים של המותג, המעוצבים בצורה הגמישה ביותר כדי להתאים לכל צורך ועוזרים לחקור ולגלות את ההרפתקאות האמיתיות של החיים.

השתתפתי
באירוע השקת הקונספט בחנות הפופ-אפ בקניון "רמת אביב" והתרשמתי ביותר מהאלמנטים מעולם אומנות הרחוב, כולל קולקציות הנמצאות במהדורה מוגבלת, וקולקציה ייחודית שעוצבה על ידי מעצבי "דיסני"! השורה התחתונה שלי: לא רק לתלמידים. גם המבוגרים יותר יוכלו להינות מתיק גב בנראות שמחממת את הלב, עמיד, חזק ושימושי לכל מטרה.
כאמור, החידוש השנה הוא שיתוף פעולה ראשון מסוגו עם חברת "דיסני", כך שלצד הקווים המובילים והאהובים של המותג "JanSoprt" – יש קולקציה החדשה, לקיץ 2017 ,הכוללת 23 דגמים של תיקי גב קסומים המתאפיינים ברוח ההרפתקה והקסם של "דיסני". דגמים עם הדפסים חדישים ומקוריים אשר עוצבו על ידי מעצבי "דיסני" יחד עם סצנות ידועות מתוך הרפתקאותיו של מיקי מאוס.
נכיר את 5 הקטגוריות המרכזיות בקולקציית קיץ 2017 של "ג'אנספורט":
Mainstream (1 – תיקי הגב הקלאסיים, דגמי SuperBreak, בלמעלה מ-50 צבעים ופרינטים שונים.
Specilaty (2 – תיקי גב משודרגים יותר, ברמת מחיר גבוהה יותר.
עם דגש על חומרים ודיטיילס, כמו רצועת העור האייקונית בדגם Right Pack.
Outside (3 – תיקים מעולם "המטיילים האורבניים" עם פיטצ'רים המזכירים את עולם המטיילים, כגון תאים עמידים למים, מקומות אחסון רבים וכו'. מיועדים לאנשים שנמצאים מחוץ לבית 24/7 , בין אם בעיר, בים או בטיול.
Digital (4 – במענה ללקוחות דור ה-Y, הממצים עד תום את העידן הדיגיטלי, "ג'אנספורט" פיתחה בשנים האחרונות תיקים ואביזרים המותאמים ללפטופ, אייפד, סמארטפון, תאים ייעודים למטען, אוזניות וכדומה.
Heritage (5 – דגמים נוסטלגיים של המותג "ג'אנספורט" משנות ה-60 וה-70, עם גזרות, בדים ותוויות מהעבר.
טווח המחירים: החל מ- 199 שקל לתיק גב ועד 499 שקל לתיק עם גלגלים.
טלפון לבירורים: 073-2505050 ,
פרטים נוספים באתרים: www.jansport.co.il ; www.kravitz.co.il
צילום: יח"צ