"סבון" בקולקציית "שוקולד" מיוחדת לאוהבים – "Chocolove"

ב"סבון" אוהבים אותנו כל השנה, עם מוצרים לטיפוח העור ופינוק הנפש, שתמיד נושאים היבט של הנאה פנימית. באותה גישה נעימה של נתינה, החליטו ב"SABON" להאריך את "חג האהבה" לכדי "חודש אהבה" והפיקו קולקציית שוקולד מיוחדת, "Chocolove" בת 6 מוצרים, שניתן להשיג בחנויות הרשת ובאתר האונליין החדש שלה – עד לסוף החודש. אהבה ושוקולד – הרי תמיד הולכים ביחד.

בקסמו של השוקולד בלתי ניתן שלא להתמכר, בגלל רכותו המתמוססת בפה, טעמו, ניחוחו והאופן המוחלט שהוא מעניק לנו אהבה, רגיעה, נחמה. בדיוק מה שכולנו צריכים – ותמיד. כמוהו, קולקציית "ולנטיינ'ס" של "סבון" עוצבה בגוונים חושניים ומביאה אלינו חגיגה רומנטית ומתוקה המושתת על ניחוחות, מרקמים ואהבת החיים. גם לכשתסיימו את השימוש במוצרים – מובטח לכם שאת האריזות המיוחדות לא תרצו לזרוק, כי שוקולד – זה שוקולד.

פורמולת 6 המוצרים בסדרת "Chocolove" מכוונת להעניק לעור לחות, גמישות ומרקם נעים וכן להגן עליו מפני נזקי הסביבה. ביניהם, פולי קקאו וחמאת קקאו. הפולים צומחים על עץ הקקאו, שנקרא Theobroma cacao ומשמעותו "מזון האלים". הם מכילים מעל 300 מרכיבים בריאים. ביניהם פוליפנולים, פלבונואידים, ויטמינים ומינרלים חיוניים, כמו סידן, מגנזיום, אשלגן ונחושת. הפוליפנולים מתפקדים כנוגדי חמצון רבי עוצמה, היכולים לעזור בצמצום סימני ההזדקנות.

מפולי הקקאו, מכינים את חמאת הקקאו, שהשמנים הטבעיים שבה מועילים לעור יבש במיוחד וסדוק. היא מעולה כמלחח טבעי שרכיביו נספגים בקלות ונשארים על העור במשך שעות רבות. בנוסף, היא תורמת להגברת ייצור הקולגן בעור, שיפור גמישותו והגוון שלו. נכיר את מוצרי "סדרת השוקולד" של "סבון":

1) פילינג גוף עם חמאת קקאו – פילינג עשיר במיוחד, המבוסס על תערובת של חמאת קקאו ואבקת קקאו. בעל פעולה כפולה: מטהר ומותיר את העור נקי ורענן וגם מסיר את תאי העור המתים, כדי לאפשר התחלה חדשה ומחדש את תאי העור ללא צורך בקילוף מכני! (160 גרם, 59 שקל).

2) קרם גוף עם חמאת קקאו – חייבת להודות כי אני מכורה לקרמי הגוף של "סבון", דווקא ליותר סמיכים במרקם חמאתי – "חמאת גוף". הפעם התנסתי בהנאה גמורה בקרם הגוף, שמרקמו קליל יותר והוא עשיר בחמאת קקאו עם ניחוח Chocolove משכר. הנוסחה מועשרת בוויטמין E ובשמנים טבעיים שמקורם בתירס, לליחוח נוסף ולהגנה על העור. נהנתי מאוד מהניחוח לקראת השינה, מהספיגה המהירה לעור ומהלחות המשמעותית שהרווה את עורי היבש כל כך במזג האוויר החורפי (140 מ"ל, 89 שקל).

3) סבון בצורת לב – בקופסת "שוקולד מהודרת" נמצא סבון חום בוהק בצורת לב, המזכיר במראהו פרלין שוקולד גדול, עד כי במבט ראשון כולם מתבלבלים: זה לנעוץ את השיניים או לרחוץ ידיים. בטוח שבמתנה מעולה כזו – כולם ישמחו. מועשר בחמאת קקאו ובשמני קוקוס ורוזמרין ובניחוח הממכר והמתוק של Chocolove (כמות 50 גרם,  מחיר 24 שקל).

4) לק לציפורניים – בגוון חום-שוקולד אופנתי, בהשראת הקו Chocolove (כמות 10 מ"ל, מחיר 29 שקל).

5) נר מבושם – מקופסת פח חלומית (שאותה בטוח שלא תזרקו בתום תכולתה), מציץ פתיל נר המבוסס על שעווה טבעית ממקור צמחי. שעווה איכותית זו משפרת את איכות הלהבה, מגבירה את עוצמת הניחוח וגם ידידותית לסביבה. זמן הבעירה: כ- 12 שעות. ניחוח ה"שוקולד, מעולה לשדרוג האווירה הרומנטית (29 שקל).

6) ליפ באלם – מוצר איכותי לליחוח השפתיים, עם טעם שוקולד מפתה ובאריזה מדהימה ביופייה. להחזיק בתיק ולרומם את הנפש, רק מלהביט בה, במהלך היום העמוס והכי להינות מטעם השוקולד שמוענק לשפתיים היבשות. חמאת הקקאו, בעלת המרקם הקרמי, מרככת את עור השפתיים ויוצרת שכבת לחות מגוננת, כנגד הקור, נזקי השמש והחימום הרב – גורמים המביאים לייבוש עור השפתיים הדק והעדין (15 גרם, 39 שקל).

להשיג בחנויות הרשת ובחנות האונליין החדשה של המותג: www.sabon.co.il

צילום: דן לב

סגור לתגובות.