ל-"SONAR" – קולטי אדים, תנורים וכיריים למטבח

"פתרון עיצובי", הוא מונח המפתח להבנת הייחודיות של המותג היוקרתי "SONAR", שהשיק לראשונה חנות דגל בנמל תל אביב, המתפרסת על פני שטח של כ- 100 מ"ר ומוצגות בה קולקציות חדישות, מעוצבות וייחודיות ובראשן קולטי אדים, תנורים וכיריים. כולם מיוצרים באיטליה, בבלעדיות, ב- 4 מפעלים שונים, מהגדולים והמובילים באיטליה, תוך הקפדה על רמת גימור גבוהה, עיצובים בלעדיים ופטנטים ייחודיים ל"תפירת" מענה אישי לכל מטבח. בנוסף לפתרונות החדישים והמקוריים, שיהפכו את השימוש במוצר לחכם ואת העבודה במטבח הביתי לקלה ומהנה, יתרון משמעותי וייחודי הוא באפשרות לייצר את מוצרי הקולקציה בצבע, טקסטורה ומרקם זהה, כך שיתאימו לקונספט המטבח וישמרו על אחידות עיצובית של חלל המטבח והבית.

באירוע הפרזנטציה של החנות החדשה, אמר המנכ"ל, אלעד סייג, מבעלי "SONAR": "אין ספק כי המהפכה הקולינארית שמתחוללת בארץ השפיעה גם על מוצרי החשמל במטבח הביתי ואנו יודעים לזהות כי הקהל הישראלי מחפש במוצריו גם פתרון עיצובי יוקרתי וזורם בחלל הכי מרכזי בבית – המטבח. לכן, לקחנו את הניסיון העשיר של החברה בתחום שיווק מוצרי חשמל ובאמצעות המותג SONAR אנו נייצר קולקציות עשירות ומגוונות של קולטי אדים, כיריים ותנורים בסטנדרט הטכנולוגי החדיש והמתקדם ביותר והלקוח ידע שהוא מקבל פתרון עיצובי מושלם למטבח, המיוצר על פי בקשתו – באיטליה! ".

מסקירת החנות, על כל היבטיה, התרשמתי ביותר בנוסף לעיצובה, גם מקיר תצוגה ענק, הבנוי לוחות ועל כל אחד מהם מוצג קולט אדים ייחודי של "SONAR". כאן למדתי שקולטי האדים שמציעה "SONAR" שונים לחלוטין ממה שאנחנו מכירים ולא רק בגלל הטכנולוגיה המתקדמת שלהם: יש לה קולטי אדים נסתרים בטכניקת מעלית; קולטי אדים בעלי מנועים חזקים ושקטים במיוחד; קולטי אדים השקועים בארונות המטבח ואף בתקרה; עם אפשרות מנועים מפוצלים שמותקנים מחוץ לבית ובעלי עצמת יניקה של עד 1,800 מק"ש(!); או קולטי אדים שהם גם גוף תאורה. אלה הרשימו אותי במיוחד, גם נוכח העובדה שניתן לעצב בהתאם את גופי התאורה בחלל הסמוך.

לצד קולטי האדים, הקולקציה עשירה בתנורי אפייה בנויים וגם לגביהם ניתן לבצע התאמה מרבית לעיצוב המטבח ברמת הגימור, המרקם והצבע של התנור. התנורים האלה מצויידים בטכנולוגיית Full Touch אלגנטית עם מגוון אפשרויות מתקדמות, ביניהן: תכניות שף אוטומטיות, הפועלות בטכנולוגית אפייה מהירה ואחידה מארבעה מוקדים שונים; בישול "היברידי" בשילוב מיקרוגל או אידוי או חימום על-ידי גז . התנורים מיוצרים במגוון גדלים: 90 ס"מ, 70 ס"מ, 60 ס"מ, 45 ס"מ. ובעלי נפח תא אפיה של 110 ליטר (!) בסדרת XXL. – נפח ייחודי ובלעדי ל- "SONAR".

היבט נוסף בצרכים השימושיים של כל מטבח, הם הכיריים וגם לגביהם יש ב-"SONAR" היצע מגוון, רחב וייחודי, הן בגדלים והן בשטחי הבישול הפונקציונאליים. כיריים, ששטח הבישול בהן 30 ס"מ – 100 ס"מ, מצויידות במבערים בעלי הספק חזק במיוחד. בדגמים נבחרים, ההפעלה והשליטה בכיריים נעשית על-ידי מגע טאצ' דיגיטלי לדיוק בעצמה ואף טיימר לכיבוי אוטומטי. עוד חידוש מאוד מרשים בקולקציה הן כיריים בעלות פטנט עולמי – מבערים "מרחפים".

טווח המחירים של מוצרי "סונאר": 2,000 שקל – 19,000 שקל.

כתובת החנות: רחוב התערוכה 3 , נמל תל אביב, שעות פתיחה: ימים א'-ה' 09:30 – 20:00, שישי וערבי חג 09:00 – 13:00

לפרטים נוספים: טלפון 03-6158818/9 ובאתר SONAR

צילום: יח"צ (מוצרים), אלעד גונן (אולם התצוגה)

סגור לתגובות.