מתנקים ומנקים עם "נקה 7", "הוואי", "סוד" ו"קוויק"

שלישיית blog-118-neca7-1אל-סבון "נקה 7" לידיים בניחוח פרחי מים, מקשטת אצלי את מדפי חדרי הרחצה והשיש במטבח. מהדורת פרחים, מעוצבת ועשירה בלחות לטיפוח העור ומותירה ניחוח נעים ורעננות לאורך זמן. התרעננות מקסימה של מותג טואלטיקה ישראלי פופולארי ביותר שנוסד בשנות ה-50. בכל בקבוק 500 מ"ל X 3 בקבוקים והמחיר: 19.90 שקל. מצטרף נוסף אצלי הוא קרם רחצה של "הוואי" Paradise Moments בניחוח היביסקוס ועם חמאת שיאה לטיפוח אינטנסיבי של העור והיא יוצרת קצף מפנק במרקם קרמי. באריזה 750 מ"ל ומחירה 14.90 שקל.

ועכשיו לניקוי הבית: "סוד" פיתחה 2 מוצרים blog-118-hawwai-1חדשים בסדרת "סוד Brilliant": סוד Brilliant לפרקט וסוד Brilliant מנקה רצפות, לתיקון עדין של שריטות ושפשופים לרצפות מבריקות כחדשות, בנוסף לפעולת הניקוי המעולה.

לדברי שרון ישראלי סמנכ"ל השיווק של חברת "הנקל סוד": "המותג סוד מביא עמו חדשנות בתחום הרצפות ומעניק לצרכנים ערך מוסף בכל שימוש. הטכנולוגיה הייחודית משקמת את שחיקת הרצפות, מחדשת את הברק, ומתייבשת במהירות". התועלות: נוזלי רצפות מרוכזים; בעלי טכנולוגיה חדשנית עם פולימר ייחודי המסייע בתיקון שחיקת הרצפה ומחדש את הברק; ללא הקצפת-יתר והודות לכך נמנע הצורך בשטיפת הסמרטוט במים בלבד כתוצאה מקצף המצטבר עליו; הניחוח מרענן ונשאר לאורך זמן. באריזה 1.25 ליטר ומחירה 15 שקל.

ההפתעה הגדולה שלי בהתנסותי במוצרי ניקיון חדשים שייכת לדפים לוכדי צבעים למכונת הכביסה של המותג הבינלאומי החדש בתחום תוספי הכביסה "Colour Catcher", מבית "הנקל". blog-118-sod-1blog-118-sod-2ההצהרה היא כי מטרתם למנוע תאונות צבע בכביסה ולוותר על הצורך במיון הבגדים לפני הכנסתם למכונת הכביסה. לדברי החברה, דפי "קולור קאצ'ר" מונעים מעבר צבעים בין הבגדים כי יש בהם טכנולוגיה ייחודית למניעת מעבר הצבעים. הדף פועל כמגנט ולוכד את הצבעים אשר השתחררו מהבגדים במהלך הכביסה והודות לכך מאפשר הגנה מקסימלית לשאר הבגדים במכונה. מענה מבריק לעובדה שצבעים ולכלוך משתחררים מהבגד בכל כביסה, במיוחד אם מדובר בבגדים צבעוניים, כהים, מכותנה או כביסה בטמפרטורות גבוהות, ועלולים לעבור לבגדים אחרים במכונת הכביסה ולקלקל אותם.

לי אין בעיה או קושי להתעסק במיון בגדים לפני הכביסה – אבל אני כן נתקלת בבעיה של בגדים מסויימים המשלבים בדים או חלקים בצבע בהיר ביחד עם אחרים בצבע כהה והאם להכניסם לכביסה עם הלבנים או עם הכהים. אספר על חולצה של מותג יוקרתי blog-118-colour-catcher-1שמשלבת קטעי בד בצבעי לבן, אדום, כחול ושחור. חששתי שתהיה בעיה ולכן העדפתי לשמור על החולצה ולכבסה ביד – סתם עמלתי קשה כי ממילא הצבעים הכהים שבה השחירו את המים בדלי והם צבעו את הקטע הלבן בגוון תכלת-אפרפר בהיר. בכביסה הבאה הכנסתי למכונה עם בגדים כהים ועם דף אחד של "קולור קאצ'ר". התוצאה המדהימה: הדף קיבל גוון אפור כהה ואילו הלבן שבחולצה זכה מחדש במראה בהיר יותר. אני מאוד מקווה שבכביסות הבאות עם "קולור קאצ'ר" הוא יקבל גוון עוד יותר בהיר. מחיר אריזה עם 10 דפים – 13.90 שקל ומחיר אריזה עם 20 דפים – 22.90 שקל.

לפני הרבה שנים, די התנסתי ובהצלחה בצביעת בגדים בדלי מים ובעיקר אהבתי את הטכניקה של יצירת קשרים בבד כך שתתקבל צביעה מעניינת ולא אחידה. החידוש הנוכחי הוא צביעה במכונת כביסה עם מוצר חדש, שאני אישית קצת חוששת לנסות, אבל חייבת לספר לכן עליו והוא "Dylon – Dyes Of London" מבית "הנקל". "דיילון" מיועד לצביעת בגדים וטקסטיל במכונת כביסה ביתית. צביעה המאפשרת רענון וחידוש צבעי בגדיםblog-118-dylon-2 שדהו, צביעה של הפריט בצבע אחר וחידוש ועיצוב הצבע של טקסטיל הבית ובגדים. יש 7 גוונים: שחור, כחול ג'ינס, כחול נייבי, אפור, וורוד, צהוב, סגול. מה שצריך לעשות הוא כך: 1) להוסיף את תכולת האריזה למכונת הכביסה ולהכניס לתוכה את פרטי האריג שרוצים לצבוע; 2) להפעיל את מכונת הכביסה בכ-40 מעלות ללא תוספת חומר ניקוי; 3) עוד פעם כיבוס בכ-40 מעלות כן עם חומר ניקוי. מחיר אריזה חומר הצביעה: 29.90 שקל.

 

אסיים במוצרים שמייד הופעלו בשימוש מיידי ואלה הם מגבונים לניקוי מהיר של המותג "קוויק" מבית "ניאופרם מוצרי צריכה". אני כבר משתמשת ב"קוויק ניקוי כללי ברגע לכל סוגי המשטחים" בניחוח לימון מרענן וב"קוויק לאמבטיה ולשירותים", שניחוחו מנטה מרענן. לידיעתכן, יש גם "קוויק לניקוי וחיטוי" בניחוח לבנדר. לדברי אילנית רוט, סמנכ"לית שיווק "ניאופרם מוצרי צריכה": "ממחקרים שנערכו עלה כי הצרכנים כיום מחפשים פתרונות מהירים ויעילים, שיקלו על תהליך ניקוי הבית. לכן בפיתוח המוצר, שמנו דגש על פיתרון מהיר ויעיל. בשילוב אסטרטגיית מחיר נגיש אנו יכולים להציע פיתרון אופטימלי לקהל היעד. בעתיד אנו מתכוונים להשיק מוצרים בעלי ערך מוסף, ייחודיים בקטגוריית הניקיון וחדשנים בשוק הישראלי". אישית, אני לא רואה במגבונים "במקום" לניקוי המקובל, אלא תוספת מרעננת בין לבין. בכל אריזה 50 מטליות לחות, עם מכסה לשמירה על לחות המגבונים לאורך זמן ומניעת התייבשותם. אני מוצאת כי הם יעילים ביותר לרענון מיידי של האסלה ולהסרת לכלוך, שומן וכתמים ממגוון רחב של משטחים: רצפות, משטחי אמבטיה, משטחי מטבח ועוד, בצורה יעילה, מהירה ופשוטה המותירה ניחוח רענן של ניקיון. מחיר האריזה: 8.90 שקל.

blog-118-neopharm-1

צילום: מוטי פישביין, אפרת אשל, יח"צ

סגור לתגובות.