רשת "אפרודיטה", המובילה מזה 20 שנה את תרבות ההלבשה התחתונה בארץ ומציעה מגוון רחב בגדי פנאי ופיג'מות, השיקה את קולקציית קיץ 2016 בחנות המרשימה שלה בקניון רמת אביב, בנוכחות מלכת היופי של ישראל לשנת 2016 קארין עליה מקריית גת ונערת ישראל ים קספרס אנשל מהרצליה. כמו כן, הושק החידוש הגדול של הרשת: קטגוריית טיפוח הגוף ובה 5 סדרות.
יכולנו להתרשם ממגוון רחב של בגדי פנאי ופיג'מות בצבעוניות של גווני פסטל והדפסים ססגוניים בשלל גזרות אטרקטיביות ואופנתיות. כל בגדי הפנאי מעוצבים מבדים איכותיים ובגזרות מחמיאות. הם נוחים ללבישה ומתאימים לבית ולשינה כאחד. קולקצייץ קיץ 2016 נחלקת לשתי קבוצות עיקריות: בייסיק ופרימיום.
מבחינתי, שימושית וחמודה ביותר היא "קולקציית הבייסיק" עם סטים של פיג'מות בגזרות מנצחות: גופייה עם שורטס; חולצת שרוול קצר עם מכנסי ברמודה; חולצת שרוול קצר עם מכנסי קפרי 7/8; סטים לאונג' הכוללים חולצת שרוול קצר עם כפתרה ומכנסיים ארוכים בדפוסים עדינים קלאסיים. הצבעים המובילים רעננים ומזמינים בקיץ זה: כחול-רויאל, צהוב-בננה, ירוק-תפוח, פוקסיה, קורל ואקווה לצידם, להעדפות אישיות שונות, הצבעים הקלאסיים של שחור, לבן, אפור-מלאנז' וורוד -בייבי.
ההדפסים
החמודים שעל גבי הפריטים מתכתבים עם הטרנדים הבולטים בקיץ 2016: טרופיקל – דפוסי הוואי של פרחי היביסקוס ועצי דקל בצבעוניות כובשת וקייצית; סלט פירות – דפוסים שובבים ופופיים של פירות קייצים; סלוגנים – דפוסי טקסט מלאי פאנץ'; גלידה.
ב"קולקציית הפרימיום" בולטת קבוצת ה-Mix&Match עם שורטס אריג ויסקוזה ומכנסי אריג ויסקוזה ארוכים בדפוסי נמר ונקודות קלאסיים; חולצות כותנה-מודל משולבות לורקס ורקמה; גופיות ריב משולבות תחרה ושורטס תחרה; סט פיג'מה מכותנה-מודל של חולצה שרוול קצר עם כפתרה עדינה עם סרט תחרה ומכנסי קפרי בדפוס פרחים עדין ונשי. לאלה מצטרפת מיני-קבוצה נשית ורומנטית מבד ויסקוזה לייקרה איכותי משולב תחרה הכוללת סט של גופיית אמפייר מחמיאה וסקסית עם מכנסי קפרי משולבים סרטי תחרה, כותנת אמפייר וסט של גופייה עם ניטים וטייץ תואם.
המחיר: החל מ-149 שקל.
החידוש הגדול ברשת "אפרודיטה" הוא כניסתה לקטגוריית טיפוח הגוף "Sensual Seduction" עם 5 סדרות בקו עיצובי שפותח בהלימה למותג "אפרודיטה" – צעיר, ססגוני וצבעוני ובניחוחות מפתיעים – לבנדר, אמבר, ונילה, מאסק ומנגו אפרסק. כל סדרה מתאפיינת בניחוח הייחודי לכל פריטיה: ספריי בושם, קרם ידיים, קרם גוף וחמאת גוף.
בין רכיבי הטיפוח המובילים בסדרת "Sensual Seduction" ישנם 14 מרכיבים פעילים המופקים מתמציות הצמחים: לבנדר, שמן אבוקדו, חמאת שיאה, שמן חוחובה, שמן רוזמרין ואלוורה; מינרלים מים המלח וקומפלקס פעיל של ויטמינים A,C,E,B

באירוע ההשקה, הצהיר זיו אבני, מנכ"ל הרשת: "אנחנו באפרודיטה פיתחנו במיוחד פורמולה ייחודית יציבה ומרוכזת, המתאימה לכל סוגי העור וגילאים שונים, כאשר כל מרכיבי הפורמולה הינם בהתאם לדרישות התקנים האירופאים והאמריקאים המחמירים ביותר בעולם בענף הקוסמטיקה. פיתחנו 5 ניחוחות שונים, על מנת לתת ללקוחה את האפשרות להתנסות ולשנות את הריחות לפי הרגשתה במהלך היום והלילה. המוצרים שלנו לא מכילים פראבנים, פראפין, צבעים מלאכותיים ואלכוהול. ברמת ייצור המוצר, היה לנו מאד חשוב להעניק ללקוחה מוצר איכותי מאד אך מצד שני מפנק ונגיש ברמת המחיר".
מחירי הפריטים:
קרם גוף ותרסיס גוף ( Body Mist) כל אחד מהם באריזת 75 מ"ל – 19.90 שקל ובאריזת 250 מ"ל – 49.90 שקל;
חמאת גוף באריזת 350 מ"ל – 64.90 שקל;
קרם ידיים באריזת 100 מ"ל – 29.90 שקל;
להשיג ברשת "אפרודיטה" ובחנות באתר www.afrodita.co.il
צילום: עדי אורני, אלירן אביטל