"סוד" זכתה ב"מוצר השנה" על כדוריות הניקיון

כדוריות ניקיון blog 111 - sod 2לאסלה, שצובעות את המים בכחול, מנקות ומרעננות – זהו "כחול אקטיבי", 4 כדוריות הניקיון לאסלה של "סוד", מבית קונצרן "הנקל", זוכה פרס החדשנות ב"מוצר השנה" 2016, על פי בחירת הצרכנים. בסדרה 2 ריחות: "כחול אקטיבי בתוספת אקונומיקה" ו"כחול אקטיבי בניחוח אקליפטוס".

זו הפעם השניה, ברציפות, ש"כחול אקטיבי" זוכה בפרס זה – כי הצרכנים אוהבים אותו. סדרת המוצרים הייחודית בקטגוריית ניקיון השירותים, שהוכתרה על ידי הצרכנים כפסגת החדשנות. הכדוריות לשירותים של "סוד" טיפסו להצלחה מאוד מהר. ממש לא יאומן, שהסדרה הגיעה לישראל רק ב-2014, לאחר שכבשה את השווקים ברחבי העולם.

"כחול אקטיבי" הוא סבון אסלה נתלה, המורכב מ-4 כדוריות סבון, כאשר כל כדורית מכילה חומרים פעילי שטח ורכיבי עזר המבצעים פעולות אקטיביות בניקוי האסלה בכל הדחה ומהווים יתרון מוביל ייחודי. נראה שהוא חוללה מהפכה בקטגוריית ניקוי האסלות וכבש את השוק הודות לחדשנות עיצובית ייחודית ורמה גבוהה ביותר של ביצועים ב 4 פעולות (ניקוי, הקצפה, חיטוי וניחוח רענן) המעניקים לצרכן ערך גבוה ביותר.

בהזדמנות זוblog 111 - sod 3 אזכיר מוצר ניקיון נוסף, אף הוא מלהיב ביותר, מבית "סוד": סדרת מרככי כביסה מרוכזים "Soft & Oils" עם שמנים ארומתרפיים המעניקים לכביסה רכות וחווית בישום מפנקת. לדברי שרון ישראלי, סמנכ"ל שיווק "הנקל סוד": "הבגדים שאנו לובשים הם חלק בלתי נפרד מאתנו ואנו מבינים היטב את הצורך בטיפוח הבגד שעוטף אותנו במשך היום. הסדרה החדשה של מרככי "Soft & Oils" היא פיתוח של "הנקל" בהשראת עולם הביוטי כדי להעניק חוויית בישום יוקרתי ורכות מפנקת".

צילום: אפרת אשל

סגור לתגובות.