חג שבועות טעים עם "קרקרים פשתן" של "ביכורים מזון ומאפה"

לא חובה להניח את הדיאטה בצד ויש דרך נהדרת להינות מכיבודי הירקות והגבינות של אירוחי חג השבועות – על "קרקרים פשתן" דלי פחמימה מבית חברת "ביכורים מזון ומאפה", המתמחה בייצור לחמים ולחמי בריאות. את "קרקרים פשתן" ניתן להשיג ב-3 טעמים נהדרים: שום, זעתר וטעם טבעי. רק להניח מעל ממבחר הגבינות, הירקות והפירות. כדאי לך מאוד להצטייד בהם עבורך – ועבור האורחים שלך. בטוח שתחליטי לאמץ אותם בשגרת היומיום, ליד כוס הקפה של אחר הצהריים.

"קרקרים פשתן" עשויים מזרעי פשתן זהובים מקנדה. לזרעי הפשתן מקום של כבוד במזונות המוכרים כבעלי איכות תזונתית בריאותית. היתרונות הברורים שלהם מתחדדים בתרומתם לכולסטרול נמוך בגלל הסיבים המסיסים שהם מכילים. סיבים אלה מעכבים את תהליך פירוק השומן במערכת העיכול וספיגתו לגוף. בנוסף, תכולת השומנים הבריאים שבהם מסייעת לתנועתיות מערכת העיכול ומניעת עצירות. הערכים הבריאותיים מאוד בולטים: מכילים רק 1 גרם פחמימה לקרקר, עשירים באומגה 3, חלבון וסיבים תזונתיים. תכולת הפחמימות הנמוכה והיותם נטולי סוכר וממתיקים, ובעלי ערך גליקמי נמוך – ברור לגמרי שהם מתאימים לתזונת סוכרתיים.

המחיר: כ-25 ש"ח לאריזה במשקל 150 גרם.

להשיג ברשתות השיווק ובבתי הטבע ברחבי הארץ, ודרך אתר החברה: www.bikurim.co.il

להנאתכם ולגיוון השימוש, מובא מרשם כריכונים מ"קרקר פשתן" עם גבינות, ירקות ופירות באדיבות המתכונאית אריקה לוי:

1) מורחים על "קרקר פשתן" גבינת מסקרפונה ומפזרים מעל שומשום קלוי. מעל, מניחים פרוסה צרה של גבינת קשקבל, ובצד מניחים פרוסה דקה של שזיף, אפרסק (אפשר גם משימורים) או ענבים חצויים.

2) מורחים על הקרקר גבינת "קוטג' " מעורבבת עם מעט שום גבישי. מעל, מניחים פרוסת סלמון ושמיר.

3) מניחים על הקרקר ריבועים דקים של גבינת "גאודה". מעליה, מניחים פרוסה דקה של גבינת עיזים, רבע עגבניית שרי ומעט בצל ירוק.

4) מכינים מגש עם כיבוד נהדר: גבינות מסוגים שונים, עגבניות שרי (טריות או קלויות בתנור), אבוקדו, זיתים, ממרח פסטו וחמאה בטעמים.

הלחמים והקרקרים מיוצרים במאפיית הבוטיק של "ביכורים מזון ומאפה", המייצרת מדי יום מגוון לחמים ולחמים מיוחדים. מערכת הייצור מאושרת ע"י משרד הבריאות ועומדת בתקנים המחמירים ISO 9001, ISO 22000 ו-HACCP.

צילום: יוסף לבין (המוצר),

(מגש הכיבוד) PEXELS, FREEPIK

סגור לתגובות.