"מרס ישראל" השיקה סוכריות "M&M" במילוי קרמל

טעם מאוד מזמין, טעם חדש ומפנק של קרמל בסוכריות "M&M", מעכשיו בייבוא "מרס ישראל". הטעם הקרמלי החדש מורכב ממילוי קרמל עשיר, מסביבו שוקולד חלב, עטוף בציפוי הקראנצ'י והצבעוני המוכר, תוך שילוב 2 מרקמים שונים והוא מצטרף לטעמים המוכרים והאהובים של M"&M": שוקולד חלב, בוטנים, חמאת בוטנים וקריספי.

הגעת טעם הקרמל לארץ הינה, בינתיים, במהדורה מוגבלת – מה שאומר: לרוץ ולהצטייד. ראשיתה בהבנת "מרס ישראל" כי קטגוריית הקרמל בעולם נמצאת בשנים האחרונות במגמת צמיחה של 10% בתחום המזון – כאשר קרמל הינו הטעם השלישי בגודלו במוצרי השוקולד. "M&M" קרמל הושק בשנה האחרונה בארה"ב, התקבל באהדה רבה ונחשב למוצר החדש המוצלח ביותר של המותג באותה שנה.

באירוע ההשקה, שכלל סדנת אפייה בהדרכת הקונדיטורית דלית קפלן, הסבירו לנו אנשי "מרס ישראל" כי: "החלטנו להביא לארץ את טעם הקרמל של השוקולדים והחטיפים האהובים בהתאם למגמות העולמיות בתחום השוקולד, לפיהם הקרמל רושם גידול מרשים. חברת 'מרס ישראל' שמה לה כמטרה לחדש ולהציע מוצרים חדשים, התואמים למגמות הצרכניות בישראל ובעולם. השקת M&M בטעם קרמל בישראל תהיה במהדורה מוגבלת כאשר מימוש הפוטנציאל שקיים בו יהווה בסיס להכנסת הקרמל למגוון הטעמים הקבועים של המותג".

המחיר: 4 שקל לאריזת 40 גרם. להשיג ברשתות השיווק.

"מרס" הבינלאומית הינה חברה פרטית בבעלות משפחתית עם היסטוריה של למעלה מ – 100 שנה, המייצרת מוצרים ומציעה מגוון שירותים לבני אדם ובעלי חיים, עם מחזור מכירות של כ-35 מיליארד דולר בשנה. החברה מייצרת בין השאר: M&M’s, SNICKERS, TWIX, MILKY WAY, DOVE, PEDIGREE, ROYAL CANIN, WHISKAS, EXTRA, ORBIT, FIVE, SKITTLES, UNCLE BEN’S, MARS DRINKS and COCOAVIA. בנוסף, מציעה מרס שירותים וטרינרים הכוללים את BANFIELD בית החולים לחיות. עם מטה ב-MCLEAN,VA. מרס מעסיקה כיום כ- 85000 עובדים ב80 מדינות. חמשת עקרונות החברה מבוססים על: איכות, אחריות, הדדיות, יעילות וחופש.

בשנה האחרונה, איחדה חברת "מרס" הבינלאומית את מערך המכירות, ההפצה והשיווק של תחום המסטיקים, הסוכריות והשוקולדים בישראל תחת "מרס מולטיסיילס ישראל". במסגרת זו מוצרי השוקולד המובילים ובהם M&M’s, SNICKERS, TWIX ועוד, משווקים על ידי "מרס מולטיסיילס ישראל", זאת לצד מותגי המסטיקים והסוכריות המצליחים: אורביט, FIVE, איירוויז, הובה בובה וסוכריות סקיטלס.

אביא כאן מרשם להכנת "קוקילידה" ביתית מפנקת, מרשם אחד מתוך סדנת האפייה של "M&M" בהדרכת הקונדיטורית דלית קפלן, שנערכה בבית "ניופאן גורמה" בתל אביב.

המצרכים: 100 גרם חמאה רכה; 6 כפות סוכר חום; 6 כפות סוכר רגיל; רבע כפית מלח; כפית אחת של תמצית וניל; ביצה אחת, כוס ורבע קמח; חצי כוס שיבולת שועל; חצי כפית סודה לשתייה; חצי כוס "M&M" שוקולד.

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-190 מעלות.

2. במיקסר עם וו גיטרה, מערבלים במהירות בינונית, את החמאה ושני סוגי הסוכר, במשך 2 – 3 דקות – עד לקבלת תערובת קרמית. מוסיפים את תמצית הווניל והביצה – ומעבדים עד שהכל נבלע.

3. מנפים יחד את הקמח, אבקת הסודה לשתייה, שיבולת השועל והמלח. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את החומרים היבשים. מערבלים עד שהתערובת אחידה. שומרים במקרר חצי שעה.

4. מהתערובת, יוצרים כדורים קטנים, בגודל שווה, ומניחים אותם על תבנית האפייה, שרופדה בנייר אפייה.

5. אופים 10 דקות, עד שהעוגיות זהובות ויציבות בשוליים ורכות במרכז.

צילום: יח"צ

סגור לתגובות.