"בלדי" מוצרי "על האש" ליום העצמאות ה-70

צליית בשר על האש זכתה לכתר הטקס ההכרחי של יום העצמאות. לא נתווכח על למה? ומאין? אלא נדבוק בעובדות: "כי ככה זה". נשאיר בצד את הפטישים, הקצף ושערות הסבא המתוקות – זה לילדים. במסגרת המשפחתיות, צליית בשר על האש, במנגל, הפכה לדרך המקובלת והבולטת ביותר לחגוג את יום העצמאות הישראלי. חברת "בלדי", המתמחה בעיבוד, ייצור, ייבוא ושיווק של מוצרי בשר, בקר, עוף דגים וירקות קפואים, פועלת בישראל כבר למעלה מ- 100 שנה – נערכה לקראת חגיגות ה-70 למדינת ישראל, עם סדרת "הקצביה של בלדי".

סדרת "הקצביה של בלדי" היא סדרת מוצרי בשר העשויים 100% מרכיבים טבעיים וללא חומרים משמרים ומבוססת על חומרי הגלם הטובים ביותר. הצלחה מאוד משמעותית שלה היא התיבול בדייקנות מושלמת, שמבוסס על ידע רב שנצבר לאורך השנים. כל מוצר בסדרה מאופיין בניחוחות וטעמים ייחודיים, טעמים מדויקים המזכירים לנו טעמים של הקצב האישי מפעם. נכיר את המובילים שבמוצרי הסדרה:

קבב רומני: מאופיין בטעם של שום טרי ופיקנטיות מעודנת. במארז 600 גרם.

קבב ביתי: שילוב מנצח של בצל טרי, בצל מטוגן, פטרוזיליה טרייה ושום טרי איכותיים ביותר, בעלי מרקם וטעם מעולה ומיוחד. במארז 600 גרם.

קבב טלה וצנובר: מאופיין בניחוח עדין של טלה, שילוב של חומרי גלם מעולים, עשבי תיבול טריים , בצל מטוגן וצנוברים קלויים. במארז 600 גרם.

קבב על מקל קינמון: תערובת עשירה של בשר מקובבת באופן ידני על מקל קינמון, שמעניק ארומה מיוחדת ועם רמז עדין למתיקות. במארז 520 גרם.

קבב בלדי: קבב הדגל של המפעל, קבב בקר עם פטרוזיליה טרייה, בצל טרי, צנובר ועם תערובת תבלינים ייחודית. במארז 500 גרם.

נקניקיות צ'וריסוס: נקניקיה שמתפצחת בפה מתערובת של תבלינים ייחודית, חומרי גלם מעולים ואיזון טעמים מושלם. במארז 600 גרם.

נקניקיות מרגז: מאופיינות בטעמים מאוזנים באופן מדויק וחריפות מתונה. במארז 500 גרם.

נקניקיות מיני מרגז: מאופיינות בחריפות מודגשת, מיקס תבלינים מושלם וטעם של עוד. במארז 500 גרם.

המבורגר: 4 יחידות של המבורגר מעולה בעובי הנכון ליצירת קציצה מושלמת. התיבול בסיסי ואחוז השומן מדויק ותורם לטעם ועסיסיות הקציצה. חומרי הגלם מעולים. במארז 480 גרם.

שיפודי פרגיות מתובלים: מארז נתחי פרגיות משופדים על שיפודי עץ איכותיים, ארוזים אחד אחד, מקוצבים במקצועיות ומתובלים בניחוח של תבליני שווארמה. במארז 500 גרם.

שיפודי פרגית: נתחים משופדים ומקוצבים בתשומת לב מקצועית, באופן אחיד ונכון לגריל מוצלח. במארז 500 גרם. בניגוד לשאר מוצרי הסדרה, שמתובלים בדייקנות עם מיטב התבלינים, שיפודי הפרגית נטולי תבלון ואותם ממליצה "בלדי" להשרות במרינדה ולשמור בקירור כ-3 שעות לפני הצלייה. מרינדות מתאימות: פלחי לימון קצוצים, עלי כוסברה, קוביות בצל סגול, אננס (אפשרי משומר), מלח, פלפל שחור גרוס, נענע, כמון, פפריקה, שמן זית ולימון- יש לשמור בקירור כ 3 שעות . לידע כללי: מרינדה היא משרה לבשר, שמטרתו לרכך את הבשר ולהעשירו בטעמים, וזאת בשונה מרטבים שמיועדים להוספת טעם לבשר שכבר בושל. המרינדות הטובות ביותר מכילות בדרך כלל ארבעה מרכיבים: תבלינים ועשבי תיבול טריים, מלח בצורותיו השונות, שמן, וסוג של חומץ.

את מוצרי "בלדי" ליום העצמאות ניתן להשיג ברשתות השיווק המובחרות כגון: מגה, יינות ביתן, טיב טעם, רמי לוי, פרש מרקט, ויקטורי, יוחננוף, מחסני השוק, סופר ספיר, סופר ברקת, סלאח דבאח ומרכז המזון.

טווח המחירים: 21.90 שקל – 24.90 שקל למארז המבורגר ולגבי שאר המוצרים בסדרת "הקצביה": 24.90 שקל – 27.90 שקל למארז.

טיפים באדיבות הקצבים של"בלד"י לטיפול בבשר לקראת יום העצמאות :

1) יש להפשיר את הבשר באופן מבוקר (טמפרטורה: 0- 4 מעלות) במקרר יום לפני הצלייה.

2) כשעה לפני הצלייה יש להוציא את הבשר מהמקרר כדי שיגיע לטמפרטורה הנכונה לעבודה. כדאי לדעת כי בשר קר או קפוא – נוטה להתכווץ ולהתקשות כשמונח על הגריל.

3) יש לשמן את משטח הצלייה במעט שמן כדי שהבשר לא יידבק, מכיוון שהוא עלול להתפרק כשמנסים להפוך אותו לצלייה בצידו השני.

4) לצורך צלייה על גריל פחמים נדרש קודם לעטוף את הפחמים באפר לבן. לא טוב לצלות על אש גלויה או בחום גבוה כי כך הבשר עלול להישרף והשומן שלו יעניק לו טעם של חריכה מוגזמת וארומה לא נעימה.

5) למרות שכולם כבר באמת רעבים והריח מגרה עוד יותר את חוש הטעם – לא כדאי למהר ולאכול מייד בסיום הצלייה, אלא מומלץ להניח את הבשר למנוחה במשך דקה- שתיים. המנוחה מביאה את הבשר למרקם יותר טוב (פחות "תפוס") ולטמפרטורת אכילה סבירה.

צילום: זרמון

סגור לתגובות.