טעים ב"אקרשטיין" בהרצליה פיתוח

כדי להכיר לנו את מיגוון המסעדות במתחם "וואן אקרשטיין" בהרצליה פיתוח, הוזמננו לצהריים מקסימים של טעימות, ממסעדות ה"דגל" באיזור. ההעדפה האישית שלי הם כדורי בשר כבש טחון אפויים עם תפוחי אדמה קטנים בתוך טחינה. טעים להפליא, ממלא ומחמם את הלב. עבודה מצויינת של מסעדת "מאמא לונה", המציעה בשרים על הגריל ואוכל ביתי בניחוח ירושלמי בכשרות של רבנות הרצליה.

עוד מאוד אהבתי את ביף בורגיניון על מצע של פירה תפוח אדמה עם בצל מקורמל של "פיצ'ר – ארועי בוטיק", השוכן באיזור התעשייה של הרצליה פיתוח. לאחר 10 שנות פעילות, הרחיב כיוון ופתח את שעריו גם לארוחות עם מטבח שף כשר ברמה קולינארית גבוהה.

blog 49 - one 67

טעימה ביותר, הסכימו כל הבלוגריות שכנותי לשולחן הטעימות, היא מנת פסטה טריה העשויה מ- 100% חיטת דורום איטלקית, דלת שומן ועתירת חלבון יחד עם שעועית ירוקה, זיתים, עגבניות שרי ושום מוקפצים ברוטב שמן זית ועשבי תיבול בתוספת פטה – של "מסעדת אוליב". זו מסעדת מזון מהיר, שמוכיחה כי ניתן לבשל אוכל מהיר, בריא, איכותי ומודרני, לא שומני ובעל מרכיבים איכותיים ומגוונים. חומרי הגלם טריים וללא חומרים משמרים, הירקות נבחרים בקפידה והתיבול מוכן עם יצירת המנה. לצידם לחמים ומאפים, ירקות חתוכים ועוד.

מגשי סושי עשירים ומבחר אגרולים, הציגה מסעדת "אוסקה" האסייתית, שפתחה את סניפה השלישי במתחם ONE”  אקרשטיין”. הכיוון שלה הוא חוויה אסייתית אותנטית וכשרה, תוך הקפדה על מקוריות של רטבים וטעמים אסיאתיים אותנטיים.

המבורגר אנטריקוט משובח עם תוספות של חזה אווז, גבינת אמנטל וגוואקמולי הציעה מסעדת "אגאדיר". היו עוד הרבה טובים ומעניינים אחרים, כמו "אמילי קיטשן" – מסעדה חלבית כשרה עם מיגוון מנות ים-תיכוניות ודגש על המטבח האיטלקי. הציגה מנת קוסקוס מלא, ירקות כתומים,  פירות יבשים ושקדים לצד פילה אמנון בעשבי תיבול.

blog 49 - one 38

לא אוכל לסיים את הסקירה בלי להזכיר את העוגות של "קונדיטוריית בן עמי", שברגיל מציעה קפה, מאפים, ארוחות עסקיות, כיבוד למשרדים וכל סוגי הקישים והמאפים המתוקים והמלוחים. לנו היא הציגה בראוניז-גבינה: שכבות בראוניז- שוקולד וגבינה על בסיס פריך. מופלא, "סוף העולם".

צילום: רפי דלויה


כתיבת תגובה